parkinnn

Magazin

Türk erkeklerini sevindirecek araştırma

İsviçre günlük gazetesi Blick’in haberine göre İsviçreli kadınların evlenmek için tercih ettiği erkeklerin arasında Türkler de var.

26 Temmuz 2017 Saat: 14:34
Türk erkeklerini sevindirecek araştırma
Türk erkeklerini sevindirecek araştırma

Türk erkeklerini sevindirecek araştırma

İsviçre günlük gazetesi Blick'in haberine göre İsviçreli kadınların evlenmek için tercih ettiği erkeklerin başında güney komşusu İtalyan erkekleri var. Listede son sıralarda da olsa Türkler de yer alıyor. İsviçreli erkeklerin en çok evlenmek için tercih ettikleri ise aynı dili paylaştıkları Almanlar. Sıralamayı Hırvatistan, Arnavutluk, Sırbistan, Makedonya, Brezilya, Tayland, Fas, Rusya ve Ukrayna oluşturdu.

Türkleri de tercih ediyorlar

İsviçreli kadınların sıralamasında, Kosova, Sırbistan, Makedonya, Hırvatistan, Almanya, Tunus, Fas, Türkiye ve son sırada Fransa var.

İsviçre istatistiklerin en son verilerine göre beş evli çiftten ikisi yabancı bir eş ile evli. Araştırmasonucuna göre İsviçre'de yabancı evliliklerin giderek arttığı, boşanma oranın yükselmediği, yabancı kişilerle evli olan eşlerin daha sadakatli olduğu ortaya çıktı.

İsviçre'de farklı ülke, kültür, dinlerle yapılan evliliklerde yabancı erkeklerin yüzde 75'i Avrupa Birliği (AB) sınırları içinden. Kadınlarda ise yüzde 60'ı AB sınırları içinde bulunan ülkelerden.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑