parkinnn

Ekonomi

Türkkan’dan prim borcu olanlara müjde!

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’nın soru önergesiyle prim borcu olan yüz binlerce kişiye müjdeli haber geldi. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, 2013 Kasım ayında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk...

18 Nisan 2014 Saat: 17:34
Türkkan’dan prim borcu olanlara müjde!
Türkkan’dan prim borcu olanlara müjde!

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’nın soru önergesiyle prim borcu olan yüz binlerce kişiye müjdeli haber geldi.

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, 2013 Kasım ayında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in yanıtlaması istemiyle soru önergesi vermiş ve yüzbinlerce kişinin SGK’dan prim borçlusu olmasını TBMM gündemine taşımıştı. Türkkan önergesinde borçlu olduğunu yeni öğrenen birçok kişinin bir an önce bu konuda çıkacak affı beklediğini belirtmişti. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’nın soru önergesini yanıtlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, prim borcu olanların borçlarıyla ilgili çalışma yaptıklarını belirtti.

Bakan Çelik, Genel Sağlık Sigortası tescili yapılan vatandaşlara PTT aracılığıyla gönderilen tebligatlar ile oturdukları yerlerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvurarak gelir testi yaptırmaları ve gelir testi sonucuna göre genel sağlık sigortası primi ödemeleri gerektiğinin bildirildiğini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑