Ana Manşet Reklam

Eğitim

UFKA YOLCULUK 9 GEBZE BÖLGESİ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV) tarafından, bu yıl 9.düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarının Gebze Bölgesi(Gebze-Çayırova-Darıca ve Dilovası)ödül töreni yoğun bir katılımla Gebze Kültür Merkezinde gerçe

17 Ekim 2021 Saat: 17:59
UFKA YOLCULUK 9 GEBZE BÖLGESİ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI
UFKA YOLCULUK 9 GEBZE BÖLGESİ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI
Programa, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Afyon Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimi, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Darıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Resul Kotan, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, Gebze Belediyesi eski başkanlarından Hüseyin Öztürk, STK temsilcileri, Daire ve Okul Müdürleri ile çok sayıda izleyici katıldı.
Program, dernek üyemiz Resul Akgün'ün Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı. Daha sonra İLKÇEV Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu kürsüye geldi, Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Kadıoğlu, Çocuklar ve Gençler üzerinde çok durduklarını, gençlerimizi kötü alışkanlıklar ve teknoloji bağımlılığından kurtarmak için çalışmalar yaptıklarını, kitap okuma alışkanlığı ve Dini-Ahlaki değerlerimizi pekiştirmek için Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarını 9 yıldır Gebze Bölgesinde yaptıklarını anlattı. Yarışmaya katılan öğrencilere, velilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Ufka Yolculuk yarışmalarının kısa bir tanıtımından sonra, kendi kategorilerinde dereceye giren, yarışmacılara hediyeleri verildi, Tören sonunda çekilen fotoğraflar ile program sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑