parkinnn

Eğitim

Ulaşım personeline teknik eğitim programı

GÖLGE-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Kara Ulaşım Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan belediye otobüslerinin tamir ve bakımından sorumlu teknik personellere OTOKAR firması tarafından teorik ve pratik eğitimler

12 Mart 2014 Saat: 09:35
Ulaşım personeline teknik eğitim programı
Ulaşım personeline teknik eğitim programı

GÖLGE-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Kara Ulaşım Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan belediye otobüslerinin tamir ve bakımından sorumlu teknik personellere OTOKAR firması tarafından teorik ve pratik eğitimler verilmeye başlandı.

OTOKAR FİRMASIYLA İŞBİRLİĞİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada güvenliği önemsiyor. Bu kapsamda Büyükşehir Otokar işbirliğiyle belediye bünyesine katılan yeni araçların sorunsuz ve kalifiye personelle daha donanımlı ve güvenli hizmet verebilmesi için teknik eğitim programı başlattı. Beş gün sürecek olan eğitim programı çerçevesinde Otokar firmasına ait araçlar ile ilgili teknik bilgiler konunun uzmanlarınca garaj personeli ile paylaşılıyor.

ÇÖZÜM ODAKLI PERSONEL

Eğitim programında her personelin uzmanlığına uygun bilgiler veriliyor. Ayrıca eğitim programıyla personellerin sorun odaklı değil,  çözüm odaklı olmaları amaçlanıyor. Kaliteli personelin ve kaliteli hizmetin hedef alındığı eğitim sonrasında katılımcılara Teknik Eğitim Sertifikası da verilecek.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑