parkinnn

Siyaset

Ulaştırma Bakanı'ndan Twitter ve Facebook açıklaması

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Youtube ve Facebook'u kapatabiliriz açıklamasıyla ilgili, gerçek hayatta suç olan her şeyin sanal hayatta da suç olduğunu belirtti.

7 Mart 2014 Saat: 12:25
Ulaştırma Bakanı'ndan Twitter ve Facebook açıklaması
Ulaştırma Bakanı'ndan Twitter ve Facebook açıklaması

Başbakan ve Bakanların, özel hayatları ve onlara yapılan hakaretlerin yayınlanmasının dünyanın hiçbir yerinde kabul edilemeyeceğini ifade eden Elvan, "Bu konuda bu tür şirketlerimizin çok daha dikkatli, çok daha hızlı hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum."dedi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait helikopter ile Ermenek Devlet Hastanesi 100 yataklı ek binanın temel atma törenine katılmak için memleketi Karaman'ın Ermenek İlçesi'ne geldi. Karayolları inşaat şantiyesinde Karaman Valisi Murat Koca ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılanan Bakan Elvan, burada gazetecilerin sorularını cevapladı.
YOUTUBE VE FACEBOOK'UN KAPATILMASI

MUHALEFET PARTİLERİ SİYASET ARACI OLARAK KULLANMAMALI

Muhalefet partilerini eleştiren Bakan Elvan, şöyle konuştu: "Böyle bir şey yok. Dünyanın hangi ülkesine giderseniz gidin, bu tür hususlarla karşı karşıya kalmak mümkün değil. Eğer böyle bir şey olsa, anında bunun engellenmesi yapılır. Düşünün Başbakan'a, Cumhurbaşkanı'na küfür edilecek, olmadık hakaretler yapılacak, yasa dışı bir takım görüntüler alınıp ve bunlar servis edilecek, bunları da biz içimize sindireceğiz. Böyle bir şey mümkün değil. Böyle bir şey olamaz. Sadece bizim değil, muhalefet partilerinin de bu konuda tepki göstermesi gerekir. Ama maalesef onlar bunu siyaset aracı olarak kullanıyorlar. Bu son derece yanlış. Elimizde malzemeler geçti biz bu malzemeleri kullanalım, eh yarına Allah kerim, böyle bir anlayış olamaz. Gerçek hayatta suç olan her şey, sanal hayatta da suçtur. "Bakan Elvan, süreç içinde kapatılma olabilir mi? şeklinde soruyu ise cevapsız bırakım makam aracına bilenerek temel atma töreninin yapılacağı alana gitti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑