parkinnn

Röportaj

''Ülke istihdamına katkı sunuyorum''

Kamuran Akbay yaptığı açıklamalar ve başarıları ile gündemde!

8 Kasım 2022 Saat: 12:36
Ülke istihdamına katkı sunuyorum
''Ülke istihdamına katkı sunuyorum''

Özellikle inşaat sektörünün kilit isimlerinden biri olan iş insanı Kamuran Akbay, kulislerden ve yakın çevresinden edinilen bilgilere göre siyasete hazırlanıyor.

Taraflı tarafsız herkesin merak ettiği, “Acaba Kamuran Akbay’ın siyaset için son kararı ne olacak?” sorusu yanıt arıyor.

İş hayatının yanı sıra sosyal yaşamıyla da dikkat çeken Karagülle İnşaat Başkanı Akbay, sokak hayvanları için verdiği mücadele ve yardımişlerine de  imza atıyor.

''Kamuran Akbay Vilları '' adlı projesinin ön lansmanını yapan Kamuran Akbay,  projesindeki akıllı ev modelleri ve teknoloji ile birleşini değerlendirdi.

Belli kalıplara sığmayan, her gün kendini yenileyen ve bu doğrultuda yenilikçi çalışmaları ülkemize getirmeyi kendimize düstur haline getirmeliyiz.

 

Türkiye'de yapı sektörünün önemli ve başarılı  iş adamlarından biri olan Kamuran Akbay,  yaptığı açıklamalar ve kazandırdığı projelerle sürekli   gündemde yer alıyor.Akbay, başarıları ile dikkat çekiyor.

Kamuran Akbay, “Hem şahsım hem şirketim adına, ülkemizde özellikle kalkınma programına destek olmayı ve her yeni başarının toplum için daha kaliteli bir işe girişmiş olmanın gururunu taşıyorum. Ülkemizin istihdamına katkı sağlamak amacıyla ekonomiye katkı sunarken, halkımızın, devletimizin yararına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.” diyor.

Sektörde dikkat çeken Kamuran Akbay, kendi alanındaki başarısı ve özellikle ülke istihdamına sağladığı katkı ile oldukça başarılı iş adamlarının başında yer alıyor. Özellikle 20 yılı aşkın tecrübeleri ve meslek hayatındaki başarılı projeleri ile ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. Yapı inşaat sektöründe akla gelen başarılı iş insanlarından biri olan Kamuran Akbay şimdilerde başarılı projeleri ile yine adından söz ettiriyor.

Türkiye’de yapı sektörünün dev ismi Kamuran Akbay

 

Memleketi Ağrı dışında Kocaeli ve İstanbul'da yaptığı konut projeleri ve büyük çaplı satışlarla ilgi gören Kamuran Akbay,  pek çok kişinin gönlünü fethetti. Akbay,şimdiye kadar yurt dışı ve yurt içinde 5500'ü aşan konut ve iş yeri projesini tamamlarken, 17 kamu ihalesini kazanarak başarısını taçlandırdı.İş hayatının yanı sıra sosyal yaşamıyla da dikkat çeken Karagülle İnşaat Başkanı Akbay, sokak hayvanları için verdiği mücadele ve yardımişlerine de  imza atıyor.

Ekonomiye ve istihdama katkı sağlıyor

 

Gerçekleştirdiği devasa projeler ile ön planda yer alan Kamuran Akbay, ülke ekonomisine de büyük ölçüde katkı sağlıyor. Ayrıca yaptığı projeler ile de istihdam yaratması ayrı bir fırsat niteliği taşıyor. Yurtiçi ve Yurtdışı çalışmalarını kurumsal çeçevede  sürdüren şirketleri, yeni iş sahalarının açılmasına da katkı sağlıyor.

20 yıllık çalışma hayatı içerisinde 5 Bin 500 den fazla konutun çalışmasını tamamlayan Kamuran Akbay, geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Tüm yapılarında kaliteye önem vermesi ve en iyi malzeme seçeneğinin aktif olarak kullanılması modern yapıların en iyi şekilde oluşmasına da yardımcı oluyor. Sosyal sorumluluk projelerinde de yer almakta ve üzerine düşen görevleri de en iyi şekilde yerine getiriyor.

Yapmış olduğu hayır yatırımları ile de öne çıkan Kamuran Akbay, Gebze’de gerçekleştirmiş olduğu yatırımları ile de tanınıyor. Cami inşaatına 3 Milyon TL ile destekte bulunması ile de tanınıyor. Tüm hizmet içeriğini halka hizmet olarak sunmakta ve bunu da yapmış olduğu yatırım ve projeler ile en iyi şekilde destekliyor.

Geleceğin mimari tasarımları teknoloji ile birleşiyor

Geçtiğimiz günlerde ''Kamuran Akbay Vilları '' adlı projesinin ön lansmanını yapan Kamuran Akbay, projesindeki akıllı ev modelleri ve teknoloji ile birleşini değerlendirdi.

Tasarım ve inavasyona kreatif düşünceler ile global çapta çalıştığı mimarlar ile gerçekleştirilen proje lansmanı büyük beğeni toplarken, Akbay, villa projesi ile yatırımcılara farklı bir dünyanın kapılarınıda açacağını belirtti.

Villa projelerinin tamamiyle akıllı ev modeliyle şekilleneceğini dile getiren Akbay, kapı kilitlerine , güvenliğe , enerji tasarrufuna , güneş enerjisine kadar en ince ayrıntısı düşünülen projenin tasarımı ile büyük beğeni topladı.

Ödüllü Mimar Kamuran Akbay, yatırımcılara yaptığı sunumda ; faiz fiyatlarını ev fiyatlarını, maliyet fiyatlarını yatırım taleplerini değerlendirdi. ‘’Şu anda birikmiş parası olana ben diyorum ki bulabildiğini al, bir malın varsa da satma.Çünkü enflasyona karşı dünyada yegane ürün gayrimenkul."değerlendirmesini yaptı.

“KRİZLERLERİ FIRSATA ÇEVİRMEYE ODAKLANACAĞIZ”

 

Son yıllarda Covid-19’un da etkisiyle dünya ekonomisinin oldukça daraldığını aktaran Akbay, krizleri fırsata çeviremeye odaklandıklarını belirterek, “Finansal olarak sorunların net şekilde gözüktüğü dönemlerden geçiyoruz. Bunlardan şikâyet edip kenarda oturup beklemekgerektiğini düşünen çoğu meslektaşımıza istinaden, sadece bu ay içinde 4 projeye daha start vermenin gururunu yaşadık. Belli kalıplara sığmayan, her gün kendini yenileyen ve bu doğrultuda yenilikçi çalışmaları ülkemize getirmeyi kendimize düstur haline getirmeliyiz.Kamuran AkbayŞirketler Grubu olarak krizler bizi durdurmaya bahane değil. Krizleri, çalışarak çalışarak ve daha çok çalışarak aşacağız” dedi.

SİYASETE YEŞİL IŞIK

Basındaki arkadaşların siyaset haberleri ile ilgili sorularını ise üstü kapalı yanıtlayan Akbay,“Bazen sorumluluk size gelmez siz ona gidersiniz, şartların oluşması halinde her an herşey olabilir” dedi.

Şuan vakıf işlerine ve projelere odaklanan Akbay siyaset içinde yeşil ışık yaktığını Ankara’ya yaptığı sık sık ziyaretler ile belli etti. Özellikle inşaat sektörünün kilit isimlerinden biri olan iş insanı Kamuran Akbay, kulislerden ve yakın çevresinden edinilen bilgilere göre siyasete hazırlanıyor. Gebze ve İstanbul’da devasa projelere imza atan, bugüne kadar 5 bin 450 konut ve iş yerinin teslimini gerçekleştiren Kamuran Akbay, siyasete göz kırpıyor. Aldığı 17 kamu ihalesini de başarıyla tamamlayarak dikkatleri üzerine çeken Akbay, gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki önemli isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Akbay’ın yakın zamanda siyasetin kalbi Ankara’da önemli ziyaretler gerçekleştirdiği öğrenilirken, olası bir erkem seçimde ve yahut 2023 genel seçimlerinde siyaset dünyasına adım atacağına kesin gözüyle bakılıyor.

SEKTÖRÜ, EKONOMİYİ VE HALKI TANIYAN GÜÇLÜ ADAY; KAMURAN AKBAY

İş dünyasında elde ettiği bilgi ve birikimi siyasete de taşımak isteyen Kamuran Akbay’ın, özellikle Kocaeli’nde dengeleri değiştirecek güçlü bir aday figürü olacağı öngörülüyor.  İşadamı Akbay’ın yakın çevresinden alınan bilgilere göre siyasete atılma fikrini derinlemesine düşündüğü, siyasete girmesi yönündeki baskı ve telkinlere sıcak baktığı öğrenildi. Akbay’ın yakın çevresi ve halkın sorunlarını dinlediği, çözüm önerileri sunduğu bilinirken, özellikle sosyal medyada sık sık , “çıkta sesimizi duyur”  paylaşımları artmaya başladı. Taraflı tarafsız herkesin merak ettiği, Acaba Kamuran Akbay’ın siyaset için son kararı ne olacak? sorusu yanıt arıyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑