parkinnn

Ekonomi

Ünlü sanatçı Orhan Kılıç, Gebze'ye geliyor

Evdeki Yabancı, Gülün Çilesi, Diriliş Ertuğrul ve Sağır Oda gibi sinema ve tv filmleriyle tanınan ünlü oyuncu Orhan Kılıç, Gebze'ye geliyor.

3 Mayıs 2023 Saat: 21:08
Ünlü sanatçı Orhan Kılıç, Gebzeye geliyor
Ünlü sanatçı Orhan Kılıç, Gebze'ye geliyor

Yarın (4 Mayıs Perşembe ) günü gerçekleşecek olan ''Türkiye Ekonomisinde Gebze'' konulu panelde modretörlük yapacak olan ünlü oyuncu, DDC Şirketler Grubu Başkanı Muhammet Öztürk'ün sanayici ve iş insanlarına vereceği yemekli toplantıda Gebzelilerle buluşacak.
SANAYİCİ VE SİYASİLER DE KONUŞACAK
İkiyüze yakın iş insanının davet edildiği , siyaset ve iş dünyasından önemli konukların katılacağı panel, yarın 19.30 da Happy Inn Gebze Hotel'de gerçekleşecek. DDC Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk'ün yakın arkadaşı olan yakışıklı jön Orhan Kılıç, Öztürk'ün isteği üzerine proğramda görev alacak ve iş insanlarıyla Gebze'yi konuşacak.
Diğer yandan panelde, CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler, Çayırova Kurucu Belediye Başkanı Timur Koç, E. İş-Kur Genel Müdürü Mehmet Nuri Aslan, GENEKDER Başkanı Bahattin Demircan, E. Gebze MMO Başkanı Sinan Yücel ile Kökenoğlu İnşaat Başkanı Fatih Kartal'da konuklara Türk ekonomisi konusunda görüşlerini aktaracaklar.
ÖZTÜRK: FİKİR SÖRFÜ OLACAK
Yoğun ilgi görmesi beklenen panelle ilgili konuşan iş insanı MUhammet Öztürk, '' Öncelikle davetimize icabet edecek olan bütün konuklarıma şimdiden teşekkür ediyorum. Birbirinden değerli fikirlerin adeta bilgi sörfü yapacaklarına inandığım toplantımızda arkadaşım, dostum , sanat dünyamızın yüzakı Orhan Kılıç'da aramızda olacak. Gebze için çok yararlı bir proğram olacağına inanıyorum. Şirket grubumuzun benzer toplantıları zaman zaman gerçekşecek. '' dedi.
ORHAN KILIÇ KİMDİR?
Muhammet Öztürk'ün daveti üzerine Gebze'ye gelecek olan usta oyuncu Orhan Kılıç , Türk ve Alman yapımı birçok projede yer aldı. Sanatçı, 2006-2007 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Sağır Oda dizisinde Aras Dağlı karakteriyle başrol üstlendi ve geniş bir kitle tarafından tanındı.
Ünlü oyuncunun rol aldığı sinema filmi ve dizilerden bazıları şunlar; Evdeki Yabancı (TV Dizisi) , Freunde (Sinema) , Kalp Gözü (TV Dizisi) , Mezar Arasında (TV Filmi) , Gül'ün Çilesi (TV Filmi) , Güz Yangını (TV Dizisi) - 2005 , 29-30 (TV Dizisi) , Sağır Oda (TV Dizisi) , İlk Aşk (Sinema) Elveda Rumeli (TV Dizisi) , Dalgakıran (TV Dizisi) , Derdest (TV Dizisi) , Aşk Bir Hayal (TV Dizisi) - , Korkma (TV Filmi) , Zehirli Sarmaşık (TV Dizisi) , Atatürk'ün Fedaisi Topal Osman (Sinema) - , Bir Zamanlar Osmanlı (TV Dizisi, Böyle Bitmesin (TV Dizisi).

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑