parkinnn

Kültür

Urfalılar iftarda buluştu

Gebze Şanlıurfalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerine ve Gebze, Darıca, Çayırova ile Dilovası’ndaki hemşerilerine iftar yemeği verdi.

30 Haziran 2015 Saat: 10:59
Urfalılar iftarda buluştu
Urfalılar iftarda buluştu

Gebze Şanlıurfalılar Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Turanalp ve Başkan Yardımcısı ve eski Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun’un ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, MHP Gebze eski ilçe başkanı Hamit Kuş, dernek yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.


 TEŞEKKÜR ETTİ
Yapılan dualar ile başlayan iftar yemeğinde okunması ile hep birlikte oruçlar açıldı. Misafirlere dernekte yapılan Şanlıurfa yöresine ait yiyecek ve içecekler ikram edildi.  İftar yemeğinde bir konuşma yapan Gebze Şanlıurfalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Turanalp, “Dernek olarak bu akşam vermiş olduğumuz iftar yemeğine katılan tüm herkese hoş geldiniz diyor ve teşekkür ediyorum. 2013 yılında derneğimizi kurduk.  Şuan için 100 üyemiz bulunuyor.  2014 yılında derneğimizin Gebze’de  bugünkü yerini açtık. Derneğimizin resmi açılışını bayramdan sonra yapacağız. Açılışına da tüm dostlarımızı bekliyoruz” dedi.


ACI MIRA VE ÇİĞ KÖFTE İKRAMI YAPILDI
Yapılan konuşmalar sonrasında dernek başkanı Mustafa Turanalp ve başkan yardımcısı Ali Öztosun tarafından konuklara kendi elleriyle Şanlıurfa yöresine ait acı mıra ve çiğ köfte ikram etti. İftar programında gelen konuklar içilen çaylar eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar bir biriyle sohbet etti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑