parkinnn

Güncel

VALİ; ÖNCELİĞİMİZ, VATANDAŞIN HUZURU

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, 1 Ekim 2014’te Kocaeli’de göreve başladığını ve gündeminin ilk sırasında güvenlik olduğunu söyledi. Güzeloğlu, “10.5 ayda Kocaeli’nin sorunlarını tespit ettik, çözümlerini hazırladık. Ama vatanda

13 Ağustos 2015 Saat: 18:46
VALİ; ÖNCELİĞİMİZ, VATANDAŞIN HUZURU
VALİ; ÖNCELİĞİMİZ, VATANDAŞIN HUZURU

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, 10.5 aylık çalışmasını değerlendirirken, önceliğimiz vatandaşın huzuru olduğunu söyledi. Güzeloğlu, “Kocaeli’ye Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası, 7 Haziran milletvekili seçimi sonrası geldim. Önceliğimiz güvenlik ve vatandaşların huzuru oldu” dedi. Sayın Vali Kocaeli’nin son günlerde ülke geneline yayılan terörden etkilenmesi için her türlü önlemi aldıklarını söyledi.

 

RİSK ALMAYI SEVİYOR

1 Ekim 2014 tarihinde göreve başlayan Vali Güzeloğlu, risk almayı sevdiğini ve 10.5 ayda yaşanan riskleri çözdüğünü anlatırken, “7 Haziran seçimi öncesi siyasi partilerin yöneticileri ile yaptığımız toplantı sonrası aldığımız kararları eksiksiz uygulayarak, herkese eşit mesafede durarak seçimin huzur içinde geçmesini sağladık. Sel felaketi, fabrikalardaki eylemler dahil krizleri en az zararla çözdük” şeklinde konuştu.

 

CHP, MUHALEFET PARTİSİ

7 Haziran seçimleri sonrası hiçbir partinin tek başına hükümet kuracak çoğunluğa sahip olmaması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, 63. Hükümet kurma görevini Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na verdi. Davutoğlu’nun CHP ile koalisyon kurma ön görüşmelerini yaparken Kemal Kılıçdaroğlu’nun aralıksız 12 yıllık iktidarda olan bir parti ile koalisyon kurarken muhalefet partisi olduğunu unutarak direnmesi dikkat çekti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑