parkinnn

Asayiş

Valilik Binasında İntihar Girişimi

Türkiye tamamen 30 Mart yerel seçimlerine odaklanmış durumda. Seçim ortamında adayların vaatleri havada uçuşuyor, halk güllük gülistanlık bir gelecek için hayal dünyasına sürüklenirken, ülkenin asıl gerçekleri bu süreçte arka planda

26 Mart 2014 Saat: 11:15
Valilik Binasında İntihar Girişimi
Valilik Binasında İntihar Girişimi

Türkiye tamamen 30 Mart yerel seçimlerine odaklanmış durumda. Seçim ortamında adayların vaatleri havada uçuşuyor, halk güllük gülistanlık bir gelecek için hayal dünyasına sürüklenirken, ülkenin asıl gerçekleri bu süreçte arka planda kalıyor. Dün Hal’de bir emekli ekonomik sıkıntıları yüzünden kendini asarken, bir kişi de yine aynı sorunlar nedeniyle yeni valilik kompleksi inşaatında intihar girişiminde bulundu.

DERDİ BÜYÜK

Dün saat 17.00 sıralarında Real ile Perşembe Pazarı arasındaki yeni valilik hizmet binası inşaatında 32 yaşındaki Hüseyin Güloğlu isimli vatandaş, inşaat iskelesine çıkarak kendini aşağıya atacağını haykırıyordu. Hüseyin Güloğlu, eşinin özürlü, kendisinin sara hastası olduğundan çalışamadığını, eşi ve 4 çocuğuna bakamadığını, 6 aydır ev kirası ödeyemediğini bu nedenle ev sahibinin kendilerini evden çıkardığını söylüyordu.

İŞÇİLER İKNA ETTİ

Gariban Hüseyin’i ikna etmek de yine bu inşaatta boğaz tokluğuna çalışan diğer gariban işçilere düştü. Aslında onların da Hüseyin’den pek farkı yoktu. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi. İnşaat işçilerinin sakinleştirdiği, polisin yetkililerle görüşme sözü verdiği Hüseyin Güloğlu bulunduğu iskeleden indi, gözyaşları arasında ifade vermek üzere Polis Merkezine götürüldü. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑