parkinnn

Siyaset

Vatadaşlar Başbakan'ı Bekliyor

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün ayaklarının suya batırılma törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile meclis başkanı Cemil Çiçek katılmazken didik didik arandıktan sonra alana alınan vatandaşlar Başbakan Erdoğan’ı bekliyor İsta

15 Mart 2014 Saat: 10:35
Vatadaşlar Başbakan'ı Bekliyor
Vatadaşlar Başbakan'ı Bekliyor
İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün ayaklarının suya batırılma törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile meclis başkanı Cemil Çiçek katılmazken didik didik arandıktan sonra alana alınan vatandaşlar Başbakan Erdoğan’ı bekliyor
İstanbul- İzmir otobanının en önemli geçişlerinden biri olan dünyanın en büyük ikinci asma köprüsü olma özelliğine sahip İzmit Köfrez Geçiş Köprüsü ayaklarının suya batırılması işlemi Dilovası’nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle yapılacak. Törene saatler kala vatandaşlar törene katılmak ve Başbakan Erdoğan’ı dinlemek için tören alanına akın etti. Başbakan Erdoğan’ın gelişi nedeniyle yoğın güvenlik önlemleri alındı.
 
VATANDAŞLAR BEKLEDİ
Töreni izlemek isteyen vaandaşlar arama noktalarından tek tek aranarak alana alındı. Alana gelen kadın ve erkekler için ayrı ayrı noktalarda arama bölümleri olulturuldu. Arandıktan sonra tören alannda yerlerini alan varandaşlara ellerinde Türk Bayrağı ve AKP bayraklarıyla Erdoğan’ı bekledi. 2015 yılı sonuna kadar tamamlanması ön görülen dünyanın ikinci asma köprüsü olacak olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 9.5 milyar liraya mal olacak. 
 
CUMHURBAŞKANI GELMİYOR
Daha önce Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek’in de katılacağı törene, Gül ve Çiçek program yoğunlukları nedeniyle katılmadı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tören alanına 10:30 sıralararında gelmesi bekleniyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑