parkinnn

Güncel

Yabancı Dil Kampı başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievlerinde yaz başından itibaren devam eden yaz etkinliklerinde öğrenciler eğlenirken öğrenmeye devam ediyor

6 Ağustos 2015 Saat: 11:12
Yabancı Dil Kampı başladı
Yabancı Dil Kampı başladı

Değerler Eğitimi, mental aritmetik, satranç ve akıl oyunları, spor branşları, yüzme okulları, sinema seansları, ingilizce yaz kampı gibi çeşitli yarışma ve turnuvalarla etkinliklerine devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri, 10 ilçedeki 15 ayrı yerde öğrencilere hizmet veriyor. Kocaeli’ndeki üniversitelerde eğitim gören uluslararası öğrenciler, yapılan programlarla Bilgi Evleri’ndeki öğrencilere İngilizce eğitimi veriyorlar.

 

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERDEN İNGİLİZCE DERSİ

Günün belli saatlerinde İngilizce okuma, yazma, dinleme, konuşma ve serbest zaman etkinlikleri şeklinde devam eden kampta, çocuklar eğlenceli aktiviteler ve oyunlar ile İngilizceyi daha kolay öğreniyorlar. Kocaeli Üniversitesi’nde endüstri mühendisliği alanında doktora yapan İranlı Parmis Shahmaleki, eğitimlerin çok verimli olduğunu, öğrencilerin de eğitimden memnun kaldığını söylerken, kendisi için de iyi bir tecrübe olduğunu belirtti.

 

UYGULAMALI İNGİLİZCE DERSLERİ

İngilizce okuma, yazma, dinleme, konuşma, serbest zaman etkinlikleri, eğlenceli aktiviteler ve oyunlar ile devam eden kampta ayrıca uygulamalı eğitim de veriliyor. Öğrenciler eğitmenleri ile birlikte çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek edindikleri bilgi ve becerileri günlük yaşamda kullanıp, yaşayarak öğrenme imkânı buluyor. İngilizce kampının çok verimli olduğunu söyleyen öğrenciler burada eğlenceli bir şekilde yabancı dil öğrendiklerini belirtiyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑