parkinnn

Siyaset

Yağmura inat insanlar Sel Oldu Diliskelesi Sokaklarına Aktı.

CHP Diliskelesi’nde gerçekleştirdiği seçim irtibat bürosu açılışı yağan yağmura rağmen 5 bin civarında insanı bir araya getirdi.

17 Mart 2014 Saat: 13:03
Yağmura inat insanlar Sel Oldu Diliskelesi Sokaklarına Aktı.
Yağmura inat insanlar Sel Oldu Diliskelesi Sokaklarına Aktı.

Yağmura inat insanlar sel oldu Diliskelesi sokaklarına aktı. Yağmurun yıldırmadığı Diliskelesi halkı Dalkılıç’a iktidarın koridorunu açtı.

AK Parti’den istifa ederek CHP’ye katılan AK Parti kurucuları, meclis üyeleri, yöneticiler, parti üyeleri ve kanat önderleri de hazır bulundu.  Ayrıca AK Parti’den yeni istifa ederek CHP’ye katılan AK Parti Meclis Üyesi adayı Abdurrahman Arslan’a Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç tarafında parti rozeti takıldı. Dalkılıç halkı selamlamak için sahneye İlhan Yıldırım, İrfan Çilek, Selahattin Doğu, Kerem Aydemir, Bahattin Didinç, Ahmet Ağdur ve meclis üyesi adaylarını davet etti. Halkın sevgi seliyle karşıladığı Dalkılıç ve ekibi konuşmalarında kazanacaklarının mesajlarını verdiler.

errr.jpg

HALK BOŞ VAATLERDEN BIKTI

Dalkılıç konuşmasını yapmak için mikrofonu aldığında, halkın yoğun coşkusu ile karşılaştı. Başkan Ercan sloganları Diliskelesi Mahallesi’nde 2 saat boyunca yankılandı. Yağan sağanak yağmura rağmen alana toplanan 5 bini aşkın insan Dalkılıç’ı konuşmasının sonuna kadar dinledi. Dalkılıç konuşmasında Dilovası’nın son 10 yılının kayıp olduğunu söyledi. Bu 10 yıl içinde zaruri olan hizmetlerin dışında hiçbir şeyin yapılmadığına değindi. İktidar partisinin hizmetlerinin vaatlerin ilerisine geçmediğini de sözlere ekledi. ‘’Bu halk boş vaatlerden bıktı artık’’ dedi.

MUTLU İNSANLAR OVASI OLACAK

Dalkılıç konuşmasına devam ederek, ‘’Dilovası bu güne kadar böyle görkemli bir açılışa şahit olmamıştır, kararlığınızı gözlerinizden okuyorum. Size burada söz veriyorum, sizlerin desteği ile haramilerin saltanatına son vereceğiz. Dilovası hak ettiği hizmetlere kavuşacak, çevre, sağlık, işsizlik sorunlarını çözeceğiz, Dilovası rant ovası değil, kanser ovası değil, sahipsizler ovası değil mutlu insanlar ovası olacak Allah’ın izniyle. Bakın bu ilçenin girişini kapattılar ve hala daha bir giriş açamadılar. Bunu yapan iktidar partisi ayıp ya ayıp, sanki insanlarla dalga geçiyorlar.

BİZ HALKIN ADAMIYIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 5 yıl önce Dilderesi’de balık tutacağız demişti. Nerede balıklar Sayın Karaosmanoğlu, balık varda biz mi görmüyoruz. Çöpü kaldıracakları sözü vermişlerdi, çöpün olduğu alanı daha da genişlettiler. Bunların verdiği sözlerde durduğunu gören var mı? Kömürcüleri kaldıracağız dedik, nasıl kaldıracaksınız, kaldıramazsınız diye karşı çıktılar. Şimdi bakıyorum yarım dille kömürcüleri kaldıracaklarını dillendiriyor. Kendileride söylediklerine inanmıyor da ondan yarım ağızla söylüyorlar. Çünkü onlar tepedekilere bağımlı, biz ise halkın adamıyız, halk ne isterse onu yaparız.

SÖZ EN BÜYÜK ŞEREFTİR

Ben kimsenin önünde eğilmem sanayicinde önünde eğilmem, dilovası için ne gerekiyorsa yaparım, sanayicide Dilovası’nın sorunlarını görmezden gelemeyecek. Hep beraber elimizi taşın altına koyacağız ve güzel yaşanılır bir Dilovası için çalışacağız.

Çok az bir zaman kaldı gelin hep beraber ilçemize sahip çıkmayanları, sorunlarını çözemeyenleri ve verdikleri sözlerde durmayanları 30 Mart’ta sandığa gömelim. Dilovası’nı önü açılsın, hizmetin önü açılsın. İktidar partisiyiz her şey elimizde bizim borumuz öter diyenlere tarihi bir cevap verelim. Biliyorsunuz tarih halkın yazdığı destanlardan övgü ile söz eder, yalancıların yaptıklarını da kara harflerle yazar defterine. Sizlere son sözüm gelin hep beraber 30 Mart’ta güçlü bir Dilovası’nın önünü açalım. Güçlü bir Dilovası’nın garantisi biziz, sizlere söz verdik. Verilen söz senettir, yerine getirildiği an en büyük şereftir’’ diyerek konuşmasını bitirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑