parkinnn

Yaşam

Yasemin Tandoğdu, şiddeti lanetledi

GÖLGE- Kocaeli’nin ayakkabı mağazalar zinciri Kerem Rüzgar, kadınlar günü nedeniyle    bayan çalışan elemanlarına unutulmaz  bir gece yaşattı. Kerem Rüzgar Ayakkabı Mağazaları  Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Tandoğdu tarafınd

9 Mart 2014 Saat: 16:58
Yasemin Tandoğdu, şiddeti lanetledi
Yasemin Tandoğdu, şiddeti lanetledi

GÖLGE- Kocaeli’nin ayakkabı mağazalar zinciri Kerem Rüzgar, kadınlar günü nedeniyle    bayan çalışan elemanlarına unutulmaz  bir gece yaşattı.

Kerem Rüzgar Ayakkabı Mağazaları  Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Tandoğdu tarafından Eskihisar Sahil Restaurant’ta bir araya getirilen mağaza çalışanları, gece boyunca  eğlenmenin tadını yaşayarak adeta kurtlarını döktüler.

KADINA ŞİDETİ LANETLEDİ

Geç saatlere kadar süren kutlamada bir konuşma yapan Yasemin Tandoğdu, kadına şiddet uygulayan erkekleri lanetleyerek , ‘’ Üç mağazamızda dokuz  bayan çalışanımız var. Bugün kadınlar günü olması nedeniyle hem stres atmak, hemde bizlere özel günü kutlamak için toplandık. Arkadaşlarımızın performansını yükseltmek için  bazen benzer etkinlikler  yapıyoruz. Ancak bugünün anlamı farklı. Dünya emekçi kadınlar günü. Her ne kadar mağazaların sahibi olsamda,  bende çalışan bir emekçiyim. Benimle çalışan hemcinslerimi onure etmek, günümüzü  kutlamak için bir araya geldik. Çok da iyi oldu. Bu vesileyle tüm emekçi kadınlarımızın gününü kutluyorum. Gönül isterki yılda bir kez değil her gün kadınlarımız hatırlansın. Kadına şiddet son bulsun. Sadece fiziki şiddet değil, sözsel şiddet ve aşağılama duygusu içinde olan tüm erkekleri de lanetliyorum.’’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑