parkinnn

Asayiş

Yavuz Unsur isyanlarda

GÖLGE- Geçtiğimiz hafta iş yeri soyulan ve yaklaşık 150 bin lira zarara uğrayan Gebzeli  işadamı ve  Gebzespor eski Başkanı  Yavuz Unsur, hırsızların yakalanmasına karşın serbest bırakılmalarına isyan eti. Unsur, altmış bin lira

10 Mart 2014 Saat: 18:29
Yavuz Unsur isyanlarda
Yavuz Unsur isyanlarda

GÖLGE- Geçtiğimiz hafta iş yeri soyulan ve yaklaşık 150 bin lira zarara uğrayan Gebzeli  işadamı ve  Gebzespor eski Başkanı  Yavuz Unsur, hırsızların yakalanmasına karşın serbest bırakılmalarına isyan eti.

Unsur, altmış bin lira nakit para, dizüstü bilgisayar ve çeşitli elektronik cihazlarla  zararının  büyük olduğunu belirtirken, ‘Artık işin para boyutunda değilim. Sadece cezalandırılmalarını bekliyordum. Polis kısa sürede hırsızları buldu. İstanbul Kağıthane grubuymuş. Ama mahkemenin serbest bırakmasına aklım almadı. Adamın evinden bizim bilgisayarlar çıkıyor. Ancak mahkeme delil yetersizliği diye serbest bırakıyor. Bu hırsızlar yine sokakta, yine birilerinin canını yakıp malına kast edecekler. Böyle adalet mi olur.’’ Hırsızların salıverilmesine  bırakılmasına tepki gösterdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑