parkinnn

Asayiş

Yavuz Unsur' u Soydular

Gebzespor eski Başkanı, işadamı Yavuz Unsur’un Gebze Belediyesi karşısında yer alan ofisine dün gece hırsız girdi. Oksijen tüpüyle çelik kapıyı açan soyguncular önce tüm gizli kameraları söktüler daha sonra çelik kasayı oksijen t

28 Şubat 2014 Saat: 17:58
Yavuz Unsur' u Soydular
Yavuz Unsur' u Soydular

Gebzespor eski Başkanı, işadamı Yavuz Unsur’un Gebze Belediyesi karşısında yer alan ofisine dün gece hırsız girdi. Oksijen tüpüyle çelik kapıyı açan soyguncular önce tüm gizli kameraları söktüler daha sonra çelik kasayı oksijen tüpüyle açtılar. Soyguncular 60 bin TL nakit para, çek ve laptoplarla beraber 150 bin TL değerindeki malzemeleri çalarak olay yerinden uzaklaştılar. Şahıslar çıkarken güvenlik kamerası kayıtlarını yapan cihazı da götürmüşler. Sabah saatlerinde ofisine gelen Yavuz Unsur kapının açık olduğunu görünce durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İşadamı Yavuz Unsur’un ofisine gelen olay yeri inceleme ekipleri parmak izi araması yaptı.

 
Emniyet güçleri para çek ve değerli eşyaları çalıp kayıplara karışan zanlıları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.    

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑