parkinnn

Spor

Yaz okullarında yoğun tempo

Yaz aylarında okulların tatile girmesiyle birlikte öğrenciler, boş zamanlarını değerlendirmek için spor yapmayı tercih ediyor ve basketbola yoğun ilgi gösteriyor.

25 Haziran 2015 Saat: 10:55
Yaz okullarında yoğun tempo
Yaz okullarında yoğun tempo

Bu anlamda hizmete cevap vermek için oluşturulan yaz spor okullarına yüzme branşından sonra en çok ilgiyi basketbol görüyor. Gençlik Hizmetleri Basketbol Yaz Okulu da haftada üç gün İzmit Atatürk Spor Salonu'nda çalışıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün her yıl geleneksel olarak hizmete sunduğu ücretsiz yaz okulları, boş zamanlarını değerlendirmek isteyen çok sayıda öğrenciyi bir araya getiriyor. 36 branşta tüm ilçelerde faaliyetlerine hız veren okullarda en fazla rağbet yüzme branşına oluyor. İkinci sırayı ise basketbol alıyor.
 
PROFESYONEL OLARAK SÜRDÜREBİLECEKLER
Erkekler kategorisinde 5 ilçede çalışmalar sürerken, Atatürk Spor Salonu'nda Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 12.00 ile 14.00 arasında 6-16 yaş arasında yaklaşık 80 öğrenci basketbol öğreniyor. Yaz okullarında yetenekli olan sporculara lisans çıkartılıp basketbol yaşantısının profesyonel anlamda devam edilmesi sağlanıyor. Antrenmanları sporcu velileri meraklı gözlere takip ederken çocukları da salonda terliyor. Antrenörler Varan Aslan, Emrah Özcan ve Deniz Enç nezaretinde çalışan basketbolcular hem güzel vakit geçiriyor hem de uzman eller eşliğinde basketbol sporunu öğreniyor. Basketbol antrenörü Varan Aslan konuşmasında kendilerine bu imkanı sağlayan yetkililere teşekkür ederken, bu yıl yaz okulları kayıtlarına iki hafta önce başladıklarını ve her geçen gün ilginin artmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑