parkinnn

Spor

yeni Çulcu’lar ve Çakır’lar çıkmalı”

Başkan Karaosmanoğlu, eski FİFA kokartlı Mustafa Çulcu ve Cüneyt Çakır gibi hakemlerin artık Kocaeli’den çıkmasının gereğini vurguladı

27 Ekim 2015 Saat: 14:01
yeni Çulcu’lar ve Çakır’lar çıkmalı”
yeni Çulcu’lar ve Çakır’lar çıkmalı”

Başkan, “Kocaeli’den yeni Çulcu’lar ve Çakır’lar çıkmalı”

 

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kocaeli Şubesi Başkanı Mecit Keskin ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Spor ve futbol konulu sohbetin gerçekleştiği ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, “Futbol endüstrisinin her geçen gün büyüdüğü ülkemizde ve dünyamızda futbol hakemliği de önemli bir misyona sahiptir. Kocaeli’nin önemli değerlerinden eski FİFA kokartlı hakemimiz Mustafa Çulcu ve ülkemizin dünyada futbol hakemliği noktasında gururu olan Cüneyt Çakır gibi başarılı hakemlerin artık Kocaeli’den çıkması gerekmektedir. Bu potansiyelin ve birikimin şehrimizde olduğunu biliyorum” dedi.

 

HAKEMLERİMİZ BÜYÜK FEDEKARLIKLAR GÖSTERİYORLAR

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Kocaeli İl Müdürü ve aynı zamanda futbol hakem gözlemciliği görevini yürüten Bekir Yümnü’nün de katıldığı ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, “Futbol hakemlerimiz özellikle zor koşullarda ve ortamlarda gençliğimiz için büyük fedakârlıklar göstererek görev yapıyorlar. Takdirle karşılanacak bir bilinçle hareket eden hakem ve gözlemcilerimizin her zaman yanındayız. Bu noktada gerektiği hallerde kapsamlı malzeme ve saha çalışmalarınızın yapabileceği alanların oluşturulmasında sizlere destek olacağız” şeklinde konuştu.

 

ÇALIŞMA VE DİSİPLİN BAŞARIYI GETİRİR   

Futbol hakemliğinde marka isimlerin ortaya çıkmasında çalışma ve disiplinin olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Şehrimizdeki futbol camiası, akademisyenler, futbol psikolojini hakim insanlar bu noktada elini taşın altına koymalıdır. Üst düzey hakemlerin ülkemizde ve dünyamızda şehrimizi temsil etmesi için çalışmalıyız. Bunu başaracak kültürlü, başarılı ve idealist hakemlerin olduğunu biliyorum ve inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Şube başkanı Keskin de yürüttükleri çalışmalar hakkında Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi aktardı. Sıcak ve samimi bir şekilde gerçekleşen görüşmede Keskin, “Özellikle son dönemlerde yapılan modern sahaların ve tesisler, kentimiz amatör sporuna büyük katkı sağlıyor. Kulüplerimize yapılan yardımlar sayesinde gençliğimiz spor yapabilirken, zararlı ortamlardan uzaklaşıyor. Büyükşehir Belediyemizin hakem ve gözlemci camiamıza verdiği destek ve ilgiden dolayı sizlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

SPOR, AHLAK VE DÜRÜSTLÜK TEMELİNDE YAPILMALI 

Futbol başta olmak üzere her branştaki sporun ahlak ve dürüstlük temelinde yapılmasının altını bir kez daha çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Sahalarda ve farklı branşlarda görev alan antrenör ve yöneticilerimiz, çocuklarımıza ve gençlerimize olumlu davranış biçimlerinin sportif başarıdan daha önemli olduğunu aşılamalıdır. Geleceğin güçlü Türkiye’sinin spor alanında yükselmesinin isterken tesisleşmeye çok önem veriyorum. Büyükşehir Belediyemiz bu amaç için hizmet üretiyor. Son yıllarda özellikle amatör spora yönelik yaptığımız tesislerin temelinde, gelecekte arzuladığımız sağlıklı, bilinçli ve ahlaklı sporcuların yetişmesi vardır” diyerek sözlerini tamamladı. TFFHGD Kocaeli Şube Başkanı Keskin, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’na derneğin hediyelerinden takdim etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑