parkinnn

Güncel

Yeni Kimlikler için tarih netleşti

Yeni Kimlikler için tarih netleşti2015′te tüm TC. vatandaşları sahip olacak Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun dün Meclis’te okuduğu hükümet programında bazı hedefler öne çıktı. 62. hükümet programı kitapçığında öne çıkan hadefl

3 Eylül 2014 Saat: 10:55
Yeni Kimlikler için tarih netleşti
Yeni Kimlikler için tarih netleşti
Yeni Kimlikler için tarih netleşti
2015′te tüm TC. vatandaşları sahip olacak Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun dün Meclis’te okuduğu hükümet programında bazı hedefler öne çıktı. 62. hükümet programı kitapçığında öne çıkan hadeflerin içinde en dikkat çekeni önümüzdeki...

2015′te tüm TC. vatandaşları sahip olacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun dün Meclis’te okuduğu hükümet programında bazı hedefler öne çıktı. 62. hükümet programı kitapçığında öne çıkan hadeflerin içinde en dikkat çekeni önümüzdeki dönemde bürokraside kağıt devri kapanacak olması.

Tüm resmi işlemlerin elektronik ortamda kağıtsız halledilmesi hedefleniyor. (Nüfus, tapu, ruhsat, ehliyet, ikametgah, adres bilgileri gibi) Ayrıca bir başka öne çıkan hedef ise son 10 yıldır gündemde olan ve sadece Bolu ilinde pilot uygulaması yapılan elektronik kimlik kartları. 2015 sonuna kadar tüm TC. vatandaşları yeni kimlik kartlarına sahip olacak.

Diğer bir uygulama ise gökdelenlere artık sınırlama getirilecek olması. Hükümet programında kentleşme başlığında dikey değil yatay yapılaşma tercih ve teşvik edilecek. Bunların ilk örneklerinin ise kamu kurum ve kuruluşları binalarında görülecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑