parkinnn

Spor

Yeşil sahalara bir Yiğit geliyor

GÖLGE- Tanınmış otomobil galericisi ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin başarılı emniyet müdürü Aziz Dursun’un oğlu Yiğit Sedat Dursun, babasının aksine sanatta değil futbolda ilerliyor.

19 Mayıs 2014 Saat: 15:08
Yeşil sahalara bir Yiğit geliyor
Yeşil sahalara bir Yiğit geliyor

Kağıthane Hürriyet Spor’da file bekçiliği yapan 15 yaşındaki Yiğt, yeşil sahalarda dikkatleri üzerine çekerken, geleceğin yıldız kalecisi  olma yolunda kulüplere göz kırpıyor. Kale içindeyken pantere dönüşen ve   şimdiden profesyönel kulüplerin dikkatini çeken Yiğit, kendisine model olarak  efsane kaleci Yasin'i aldığını söylüyor. Filelerin yetenekli bekçisi  Yiğit,  kendisini izleyenleri büyülerkende  çevik hareketleri ve performansıyla  alkış alıyor.

Türk futbol tarihine yazılmak için gece gündüz çalıştığını söyleyen Yiğit Sedat Dursun ‘’ Babamın büyük desteğini alıyorum. Yetenekle her şey olmuyor. Aile desteği de gerekli. Bu yönde şanlı olduğumu düşünüyorum. Şansımın da yaver gideceğini düşünüyorum. Tek amacım Galatasaray’da  forma giymek ve ay yıldızlı formaylada  ülkemi Avrupa’da temsil etmek. Bununda gerçekleşeceğine inanıyorum.’’ şeklinde konuşuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑