Ana Manşet Reklam

Spor

YILDIZLAR GEÇİDİ

18 Mart Cumartesi akşamı TSE Gebze kampüsü spor tesislerinde gerçekleşecek Şener GYD Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası Kış Sezonu final maçı ve ödül töreni Türk Futbolunun efsane isimlerine ev sahipliği yapacak.

17 Mart 2023 Saat: 17:14
YILDIZLAR GEÇİDİ
YILDIZLAR GEÇİDİ

16 takımın ve 288 futbolcunun şampiyonluk mücadelesi verdiği turnuvada Karataş Grup ile Zirvem Geri Dönüşüm arasında oynanacak final maçının başlama vuruşu saat 20.00’da.

Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, Eski mille futbolcu ve teknik direktör Hami Mandıralı, eski milli futbolcu ve Kocaeli’nin yetiştirdiği başarılı teknik direktör Güvenç Kurtar, A Milli futbol takımı eski kaptanı Kocaeli MHP milletvekili Saffet Sancaklı, FİFA kokartlı eski hakem Deniz Ateş Bitnel, Kuruluş Osman Dizisi oyuncuları Özgür Akar, Kadir Çiçek, Hakan Öncü, Ömer Kılıç’ın katılacağı dev organizasyonda final maçını ise eski Süper Lig hakemlerinden Mutlu Çelik yönetecek.

Spor, iş, siyaset, sivil toplum kuruluşları, basın camiasının seçkin isimlerinin katılacağı Şener GYD Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası Kış sezonu final maçı ve ödül töreninde 18 Mart Çanakkale Zaferinin 108 yıl dönümü kutlanarak şehitlerimiz için dua edilecek. TSE GEBZE kampüsü İstanbul TSE spor tesislerinde gerçekleşecek final şöleninin başlama saati saat 19.00.

Dev final öncesi kısa bir açıklama yapan Şener GYD Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz “ Gebze ve bölgemizin spor camiasına yakışan bir final şölen hazırladık. Tüm futbol severleri, dostlarımızı, çözüm ortaklarımızı, sponsorlarımızı final maçımıza ve ödül törenimize bekliyoruz. "dedi.

 

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Şener GYD Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası Kış Sezonu final maçı ve ödül töreni Türk Futbolunun efsane isimlerine ev sahipliği yapacak.
Şener GYD Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası Kış Sezonu final maçı ve ödül töreni Türk Futbolunun efsane isimlerine ev sahipliği yapacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑