Ana Manşet Reklam

Kültür

Yılın İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantı İl Müdürümüz Fatih Taşdelen Başkanlığında, Kocaeli Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleşti.

6 Ocak 2023 Saat: 19:23
Yılın İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
Yılın İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

"Tanıtım ve Geliştirme Kurulu İş birliği Protokolü”nün ilgili maddeleri doğrultusunda; illerin uzun vadede dijital varlıklarını oluşturarak destinasyona değer katacak olan sosyal medya hesaplarına ilişkin gerekli çalışmalarının 81 ilde düzenli olarak yapılan İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısının 6. buluşması Kocaeli Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen Başkanlığında yürütülen yılın ilk toplantısında 8 gündem maddesi değerlendirildi.

YENİ PROJELER GÜNDEMDE

İl kurulları illerimizin tanıtımı için çalışan kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin yürüttükleri benzer çalışma ve faaliyetlerin güçlendirilerek iletişim süreçlerinin bütünlüklü şekilde ele alınması, oluşturulan İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu ile il ve alt destinasyonların tanıtımı çalışmaların iş birliğinde yürütülmesi ve verimliliğin artırılması, il ve alt destinasyonlarının markalaşma süreçlerinde sinerji yaratan faaliyetler yürütülmesini kapsayan toplantının bu ayki gündeminde ileriye dönük yeni projeler masaya yatırıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑