parkinnn

Siyaset

YILMAZ, ARAPÇEŞME’DEN DESTEK İSTEDİ

GÖLGE- CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, bu kez Arapçeşme mahallesinin altını üstüne getirdi. Yılmaz, cadde ve sokaklardaki tüm esnafları tek tek ziyaret ederek destek istedi. Yılmaz’ın esnaf ziyaretine  eşi Aysel Yılmaz, 

5 Şubat 2014 Saat: 16:14
YILMAZ, ARAPÇEŞME’DEN DESTEK İSTEDİ
YILMAZ, ARAPÇEŞME’DEN DESTEK İSTEDİ

GÖLGE- CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, bu kez Arapçeşme mahallesinin altını üstüne getirdi. Yılmaz, cadde ve sokaklardaki tüm esnafları tek tek ziyaret ederek destek istedi. Yılmaz’ın esnaf ziyaretine  eşi Aysel Yılmaz,  Meclis üyesi aday adayları  emekli banka Müdürü  Naim Ababay, Fehmi Topkaya, Ertan Kalem, İlçe yöneticisi  Serdar Tüze, Mahalle temsilcisi Recep Şamdanlı,  Gençlik Kolları Başkanı  Savaş Gökhan Orhan ve Savaş Gayretli de eşlik etti.

Uzun yıllar Gebze Belediyesinde görev yapmış olmasından dolayı  gerek esnaf gerekse vatandaşlar tarafından tanınan Yılmaz, samimi bir şekilde karşılandı. Yılmaz, kimi tezgah başına geçti kimi kaynak makinasını eline aldı.

CHP Adayı yılmaz, esnaflardan seçimlerde kendisine destek isterken, Gebze için hazırladıkları projeler hakkında da bilgiler verdi. Yılmaz, “biz bir aileyiz. Ailenizden biriyim. Bize sahip çıkmanızı bekliyorum ”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑