parkinnn

Siyaset

YILMAZ’DAN FENİŞ DURAĞINDA İŞÇİLERE SİMİTLE GÜNAYDIN

CHP Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, dur durak bilemeden sokakta vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Çalışmaları arasına sabahları işçileri işine uğurlama, esnaflara günaydın demeyi alan Yılmaz, önceki gün bayan meclis üyesi aday

5 Mart 2014 Saat: 11:58
YILMAZ’DAN FENİŞ DURAĞINDA İŞÇİLERE SİMİTLE GÜNAYDIN
YILMAZ’DAN FENİŞ DURAĞINDA İŞÇİLERE SİMİTLE GÜNAYDIN

CHP Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, dur durak bilemeden sokakta vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Çalışmaları arasına sabahları işçileri işine uğurlama, esnaflara günaydın demeyi alan Yılmaz, önceki gün bayan meclis üyesi adayları ile Akse Sapağında simit dağıtmasının ardından, dünde Beğlikbağı - Feniş Servis Duraklarında simit dağıttı.

HESAP SORMAK İÇİN SAKLAYIN

İşe giden işçilere, yolculuk yapan insanlara simit ikram eden Yılmaz ve ekibi, 30 Mart’tan sonra yeni bir Gebze için destek beklediklerini ilettiler. Ayrıca, işin uzmanlarınca hazırlanan ve Gebze için çözüm olacağı ileri sürülen proje buroşürlerini de bizzat vatandaşlara veren Yılmaz, saklamasını da istiyor. Öte yandan, Yılmaz ve ekibi Adem Yavuz Mahallesinde ise, bu kez vatandaşlara kapılarında, Caddelerde, işyerlerinde ziyaret ederek, destek istedi. Yılmaz, her vatandaş tarafından samimi bir şekilde karşılandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑