parkinnn

Güncel

YILMAZ, DERNEKLERE DÖRT ÖNERİ SUNDU

GÖLGE-CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz,  Gebze Şileliler derneğini ziyaret ederek, hem yapacağı hizmetleri anlattı hem de destek istedi. Yılmaz, göreve geldiklerinde derneklerle dört temelde ilişki sürdüreceklerini açıkladı.

16 Şubat 2014 Saat: 15:27
YILMAZ, DERNEKLERE DÖRT ÖNERİ SUNDU
YILMAZ, DERNEKLERE DÖRT ÖNERİ SUNDU

GÖLGE-CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz,  Gebze Şileliler derneğini ziyaret ederek, hem yapacağı hizmetleri anlattı hem de destek istedi. Yılmaz, göreve geldiklerinde derneklerle dört temelde ilişki sürdüreceklerini açıkladı. Yılmaz’a eşi Aysel Yılmaz ile İlçe Yöneticisi Hikmet Koçoğlu ile Mahalle temsilcisi Recep Şamdanlı da eşlik etti

 

GEBZE ŞİLE HATTI İSTEDİLER

 

Gebze Şileliler Dernek başkanı Zeki Şener ve Yönetim Kurulu ile üyeler tarafından samimi bir şekilde karşılanan Yılmaz, önce dernek üyelerine isteklerini sordu. Dernek üyeleri, Kocaeli Büyükşehir sınırının Gebze’ye bağlı Kargalı’da bittiğini,  Şile Tekke’de İstanbul Büyükşehir sınırının başladığını, Gebze’de 8 bin civarında Şileli yaşadığını, hat olmadığı için ulaşımda sıkıntı yaşadıklarını dile getirdiler. Şile’ye giderken iki araç değiştirmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, hatta traktör ve kamyon sırtında gitmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, Şile’ye bir hat açılması gerektiğini söylediler. Bu sorunun İstanbul ve Kocaeli Büyükşehir Belediyeleri tarafından çözümlenebileceğini vurguladılar.

 

DERNELERLER İLE İLİŞKİLER NASIL OLACAK?

 

CHP Adayı Yakup Yılmaz,  yapığı konuşmada gerek Büyükşehir gerekse Gebze’de göreve geldiklerinde bu sorunu çözeceklerinin sözünü verdi. Yılmaz, derneklere ilişkin düşüncelerini açıklarken de şunları dile getirdi: “ demokratik kitle örgütlerini, dernekleri çok önemsiyoruz. Bu konuda dört persfektif ile hareket edeceğiz. Birincisi, dernekleri yönetime katmak için mekanizmalar kuracağız. İkincisi, yer desteği sağlayacağız. Üçüncüsü, derneklerin bağımsız etkinliklerine destek vereceğiz. Dördüncüsü de ortak etkinlikler yapacağız”dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑