parkinnn

Güncel

Yılmaz, Esnafı Ziyaret Etti

Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz, Çayırova’da bulunan Oda üyesi esnafları ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

9 Ocak 2014 Saat: 12:52
Yılmaz, Esnafı Ziyaret Etti
Yılmaz, Esnafı Ziyaret Etti

Geçtiğimiz gün Çayırova’da esnaf ziyaretlerinde bulunan başkan Kamil Yılmaz Oda üyesi Gözde Kardeşler ekmek Dünyası yönetim kurulu başkanı Mehmet Bayındır’ı Çayırova Özgürlük Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki işyerinde ziyaret etti.Başkan Yılmaz Mehmet Bayındıra gösterilen ilgiden ötürü esnaflara teşekkür ettiğini belirtti.

Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası BaşkanıYılmaz, yaptığı açıklamada şunları belirtti, “ Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası alarak üyelerimizi zaman zaman ziyaret ederek hal ve hatırlarını soruyor, çalışmaları ve sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Üyelerimizin çok önemseyerek üzerlerinde titizlikle durdukları temizlik, hijyen günümüzde ve insan sağlığının çok önemsendiği gıda sektöründe üretimden tüketime sorunsuz çalışmaya gayret gösterdiklerini görüyoruz bu vesile ile işyerlerimizin düzenli ve disiplinli olması bizi mutlu ediyor” dedi

**Özden DEMİRCİ

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑