parkinnn

Siyaset

YILMAZ: “GEBZE SIRTINDAKİ YÜKÜ VE YÖNETİMİ TAŞIYAMIYOR”

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, iki günde iki kahvaltıda projelerini anlattı. Gebze Trabzonlular Derneği ile Ardahan Çıldır, Taşdeğirmen Köyü derneklerinin kahvaltılarına konuk olan Yılmaz, kahvaltı sonrası dernek üyel

17 Mart 2014 Saat: 12:24
YILMAZ: “GEBZE SIRTINDAKİ YÜKÜ VE YÖNETİMİ TAŞIYAMIYOR”
YILMAZ: “GEBZE SIRTINDAKİ YÜKÜ VE YÖNETİMİ TAŞIYAMIYOR”

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, iki günde iki kahvaltıda projelerini anlattı. Gebze Trabzonlular Derneği ile Ardahan Çıldır, Taşdeğirmen Köyü derneklerinin kahvaltılarına konuk olan Yılmaz, kahvaltı sonrası dernek üyeleri ile vatandaşlara seslendi. Yılmaz, Gebze artık ne bu yükü ne de yönetimi taşıyamıyor”dedi. Chp İlçe Başkanı Sedat Tatar ve meclis üyeleri ile birlikte davet üzerine Trabzon ve Ardahanlılara konuk olan CHP Adayı Yakup Yılmaz, destek isterken yine çarpıvı açıklamalarda bulundu. İlçe Başkanı Sedat tatar’ın da destek istediği konuşmalarının ardından her iki yerde de konuşan Yılmaz, “mevcut yönetimle yine zaman kaybı olur”diye konuştu.

AĞABEY KARDEŞ İŞ YÜRÜMEZ

Gebze’nin devasa sorunlar biriktirdiğini, kentleşememenin sıkıntılarını yaşadığını, sanayisini, denizini, insan potansiyelini doğru dürüst kullanamadığını anlatan Yılmaz, “Büyükşehir Gebze’yi ihmal etti. Tıpkı hükümet gibi aldı ama vermedi. Kaynaklarımızı kent yararına kullanmadılar. Bu yüzden ortaya bir eser çıkmadı. Gebze Belediyesi de hakkını istemeyi bilemedi. Bir proje yapıp önüne koyamadı. Ağabey kardeş ilişkileri ile kent yönetimini karıştırdılar. Sonuç,ortada. Tıkanan trafik, büyüyen işsizlik, ket görüntüsünden uzak caddeler,sadece yürünen ve bakılan bir deniz, evim yıkılacak korkusuyla yaşayanvatandaşlardan başka ne var?”dedi.

YÜK AĞIR, OMUZLAR TAŞIYAMIYOR

Konuşmasında her kesimden vatandaşlara çağrıda bulunan Yılmaz, “Gebze ağır yükü altında eziliyor. Delik büyük yama küçük. Yönetimde iyi bir terzi değil. Kendisi de bu yükün altında eziliyor. O zaman yazık Gebze’ye, Gebze insanına. 5 yıl daha kayıp etmeyelim. El verin, bu işi çözelim”diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑