parkinnn

Siyaset

YILMAZ: “YENİ YETKİ İSTİYORSAN, ÖNCE 5 YILIN HESABINI VER”

GÖLGE-CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, gün boyunca dernek ziyaretlerini sürdürdü.

24 Mart 2014 Saat: 11:07
YILMAZ: “YENİ YETKİ İSTİYORSAN, ÖNCE 5 YILIN HESABINI VER”
YILMAZ: “YENİ YETKİ İSTİYORSAN, ÖNCE 5 YILIN HESABINI VER”

GÖLGE-CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, gün boyunca dernek ziyaretlerini sürdürdü. Seçim için son haftaya girerken seçim çalışmalarının yoğunlaşması üzerine toplantıdan toplantıya koşan Yılmaz, Eskişehirliler, Gebzeliler, Şebin Karahisar Gökçataş ve Samsunlular derneğini ziyaret ederek, hem projeleri anlattı hem de destek istedi. CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. CHP heyeti derneklerde büyük ilgi gördü. Programdan programa koşması nedeniyle yer yer Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan’ın da katıldığı dernek ziyaretlerinde konuşan Yılmaz ve CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar, Kocaeli büyükşehir ve Gebze Belediyesine yüklendiler.

5 YILIN HESABINI VERİN

Derneklerde ilk konuşmaları yapan CHP ilçe Başkanı Sedat Tatar, “20 yıldır bu kenti aynı zihniyeti yönetiyor.Bu kentte birlikte yaşıyoruz.20 yıldır değişen hiç bir şey yok.Yapılmışsa kaldırım yapılmıştır.Bu hizmetleri yaparken önemli olan dürüstlüktür.Bu kenti yönetenler kendilerini övüyor.Adnan köşker geçtiğimiz 5 yılın hesabını vermedi.Ben söylemiyorum.Basında ve başka yerlerde okumuşsunuzdur.Polis adliye koridorlarında birilerini ayarlayıp kendinizi aklayabilirsiniz ama kamu vicdanı ne olacak?. Dışarıda konuşulanlara kulaklarını kapadılar”dedi.

BİZ TRAFİĞİ RAHATLATACAĞIZ

CHP Adayı Yakup Yılmaz ise, “ 25 yıl Gebze belediyesi , 5 yıl belediye başkanlığıyla Yeterli tecrübeye ulaştım.Biz daha iyisini yapacağımızı iddia ediyoruz.Diğer partilerle fazla ilgilenmiyorum. Ama ilgilendiğim bir şey var.2.kere bir yere talip oluyorsam geçmiş 5 yılın hesabını önce vermem gerekir. Benim malvarlığım bellidir. Adnan köşker’den mal beyanını istiyorum ama hiç bir şey göremiyorum. Osman Yılmaz mezarlığı altında boş arazi var.Orayı kamulaştırarak 2 kat otopark ve üstüne de sabit Pazar alanı yapacağız.Ulaşım sorunu adeta içinden çıkılamaz bir hal aldı.Cuma günlerinde müthiş bir trafik söz konusu oluyor.Bu trafikle ilgili aslında kısa vadede çözümler var.1.Tek yön uygulaması.2.Akıllı sinyalizasyon. Bu tür basit uygulamalarla trafik rahatlatılabilir. Artık Gebze’nin sanayiye ihtiyacı yok.Biz köylerimizin bozulmasından yana değiliz.Sanayi yerine bazı turizm kültür değerlerimizi ortaya çıkartalım.Buda Bir eksiklik.Daha önce hangi partiye oy vermiş olursanız olun,30 mart’ta onları sandığa gömün.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑