parkinnn

Yaşam

Yola çıkacaklar için uyarı!

Karayolları Genel Müdürlüğü, Gebze - Orhangazi - İzmir otoyolu projesi kapsamında TEM Otoyolu Gebze Köprülü Kavşağı'nda yol yapım çalışması yapacak

11 Haziran 2015 Saat: 17:35
Yola çıkacaklar için uyarı!
Yola çıkacaklar için uyarı!

İzmir (İzmit Körfezi Geçişi ve Bağlantı Yolları dahil) Otoyolu Projesi” kapsamında TEM Otoyolu Gebze Köprülü Kavşağında Ankara yönü TEM (O-4) katılım kolunu 13.06.2015 Cumartesi günü saat 08.00'de trafiğe kapatacak.
 
Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
“Gebze - Orhangazi - İzmir (İzmit Körfezi Geçişi ve Bağlantı Yolları dahil) Otoyolu Projesi” kapsamında; O-4 Otoyolu Gebze-Orhangazi kesimi Km:0+000-4+150 arasındaki yapım işi kapsamında üstyapı çalışmalarına, İstanbul – Ankara yönünün Km: 45+300 ( Gebze Kavşağı Girişi) ile Km: 48+000 K-1 Kavşağı Kol-1 kesişimi arasında uygun trafik işaretleme çalışmaları yapılarak 20.03.2015 tarihinde başlanılmış ve devam etmektedir.

Söz konusu çalışmalar kapsamında; Gebze gişelerden TEM Otoyoluna girildikten sonra TEM Otoyolu Gebze Köprülü Kavşağında Ankara yönü TEM (O-4) Katılım Kolu 13.06.2015 Cumartesi günü saat 08.00 de trafiğe kapatılacaktır. Söz konusu çalışma kesinlikle ana yolda ve diğer kavşak kollarında bir kapatmaya sebebiyet vermeyecek olup, yalnızca 350 m.’lik Gebze Kavşağı Ankara yönü Katılım Kolu kapatılacaktır. Ankara yönüne gidecek sürücüler için gişelere gelmeden D-100 üzerindeki Gebze Kavşağında gerekli trafik işaretlemesi ve bilgilendirme yapılacaktır.
Çalışma, 28.06.2015 Pazar günü saat 08:00 de tamamlanacaktır.

Çalışmalar sırasında onaylı trafik projesine göre geçici trafik işaretlemeleri yapılacaktır. Sürücülerin alternatif yolları kullanmaları ve yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑