parkinnn

Spor

Yuvaya dönüyorlar

Gebzespor’un Bolu Koru Otel’deki kampı yarın sona erecek. Menekşeler Bolu’daki son hazırlık maçını Düzce’nin BAL temsilcisi Beyköy Belediyespor ile oynayacak.

19 Ağustos 2015 Saat: 13:35
Yuvaya dönüyorlar
Yuvaya dönüyorlar

Bu sezon 3’ncü Türkiye Ligi’ne yükselmeyi hedefleyen Gebzespor’un Bolu Koru Otel’deki kampı yarın sona erecek. Menekşeler kamptaki son hazırlık maçını bu akşam saat 17.00’de Düzce’nin Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcisi Beyköy Belediyespor ile oynayacak. Kampta bugüne kadar oynadığı üç hazırlık maçında Kocaelispor ile 1-1 berabere kalan, Van Büyükşehir Belediyespor’a 3-0, Afjet Afyonspor’a 2-0 yenilen menekşelerin kamptaki son hazırlık maçında ağırlıklı olarak gençlere yer verilecek. Bu maçın ardından kadroda indirime gidilecek. Gebzespor’un 29 olan kadrosunun 24’e düşeceği sanılıyor. Yine teknik heyetin hazırlayacağı rapor doğrultusunda takviyeler de olası. 

REKABET ÜNLÜ’NÜN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Bolu’da gerçekleşen kampı değerlendiren Gebzespor Teknik Direktörü Maksut Ünlü futbolcuların kendi arasındaki forma rekabetinden çok memnun. İyi bir kadroya sahip olduklarını ve tüm futbolcuların faydalı olacağına inandığını kaydeden Ünlü, “Alternatifli bir kadromuz var. Bu da beraberinde doğal olarak rekabeti getiriyor. Rekabetin olması güzel. Rekabetin olmadığı bir takımda başarı gelmez. Herkese eşit mesafedeyiz. Forma duvarda asılı. Hak eden alır giyer. Rekabetten memnunum. Bunun takıma olumlu yönde yansıyacağına inanıyorum” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑