parkinnn

Eğitim

Zabıta ve Özel Güvenlikçilere eğitim

Zabıta ve Özel Güvenlikçilere ‘Duyarlılık ve Özgüven Geliştirme’ eğitimi aldı

15 Aralık 2015 Saat: 14:03
Zabıta ve Özel Güvenlikçilere eğitim
Zabıta ve Özel Güvenlikçilere eğitim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen hizmet içi eğitim programları kapsamında, Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda Zabıta ve Özel Güvenlikçilere ‘Duyarlılık ve Özgüven Geliştirme’ eğitimi verildi.

 

DUYARLILIK VE ÖZGÜVEN GELİŞTİRME EĞİTİMİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı İhtisas Şube Müdürlüğü’ne bağlı Zabıtalar ve Büyükşehir Belediyesi’nde görevli Özel Güvenlik görevlilerine ‘Duyarlılık ve Özgüven Geliştirme’ eğitimi Yusuf Özkan Özburun tarafından verildi.

 

ÖZGÜVENİNİZİ GELİŞTİRİN

‘’Bir insanın iradesini kullanabilmesi özgüvenini geliştirir’’ diyen Özburun, “Çalıştığınız insanlara özgüvenlerini geliştirmek için yetkinin yanında sorumlulukta vermelisiniz” ifadelerini kullandı. ‘’Bir insanın kendisine dair iyi duygular geliştirmesi, kendisinden memnun olması özgüvendir’’ diyen Özburun, ‘’Bir hata yaptığınızda iç sesiniz size negatif telkinlerde bulunuyorsa bu durumda insan kendine iyi duygular geliştiremez. Bu durumda yaşantınızda agresif olmanıza sebep olur’’ şeklinde konuştu.

 

KENDİNİZİ DEĞERLİ HİSSEDİN

‘’Kendinizi değerli hissetmelisiniz’’ diye katılımcıları uyaran Özburun, sağlıklı özgüvenin iş hayatında çok önemli bir faktör olduğunu vurguladı. Huzur ve güven olan iş ortamında özgüven sahibi insanların olacağını dile getiren Özburun, “Eleştirilmediğiniz ve değer gördüğünüz yerde bulunmak istersiniz, böyle bir ortamda çalışmak istersiniz. Böyle bir ortamda çalışmak içinde çevrenizdeki çalışma arkadaşlarınıza değer vermelisiniz” şeklinde konuştu.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑