parkinnn

Kültür

Zahide Yetiş “Kitap dünyasında buluşmak çok keyifli”

GÖLGE-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 6. Kocaeli Kitap Fuarı’na ekranların tanınan yüzlerinden biri olan sunucu Zahide Yetiş de katıldı. Yetiş “İki senedir bu fuara geliyorum. Bu atmosferi yaşamaya gelen insanlarla kita

18 Mayıs 2014 Saat: 18:19
Zahide Yetiş “Kitap dünyasında buluşmak çok keyifli”
Zahide Yetiş “Kitap dünyasında buluşmak çok keyifli”

GÖLGE-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 6. Kocaeli Kitap Fuarı’na ekranların tanınan yüzlerinden biri olan sunucu Zahide Yetiş de katıldı. Yetiş “İki senedir bu fuara geliyorum. Bu atmosferi yaşamaya gelen insanlarla kitap dünyasında buluşmak çok keyifli” dedi.

 

BEYİN KALBİ YÖNETİYOR

Uluslararası Fuar Merkezi’ndeki konferans salonunda hayranlarıyla buluşan sunucu Zahide Yetiş bir saatlik bir söyleşi gerçekleştirdi. Özellikle obeziteye dikkat çeken Yetiş, “Aklımız kalbimizi yönetiyor. Beyin verici bir organ. Yaşamak için her şeyi yapabilir. Stres durumumda beyin özellikle çikolata gibi şekerli şeylere ihtiyaç duyuyor. Aslında bunun da önüne yine aklımızla geçebiliriz” dedi.

 

SUNUCU OLMASAYDIM

ARABA TAMİRCİSİ OLURDUM

Hayranlarıyla soru cevap şeklinde söyleşisini sürdüren Yetiş, küçük bir okurunun “Sunucu olmasaydınız ne olurdunuz” sorusuna şaşırtıcı bir cevap verdi. Yetiş “Araba tamircisi olurdum. Çünkü arabaları çok seviyorum. Onların da canlı gibi olduğunu düşünüyorum. Çünkü biz tıpkı evler gibi onların içinde yaşıyoruz”diye konuştu.

 

TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN FUARI

Kocaelilerle göz göze gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yetiş “İki senedir bu fuara geliyorum. Kitap kokusu almaya gelen insanlarla bir arada olmak çok güzel. Kocaeli fuarı benim için çok özel. Türkiye’nin önde gelen fuarları arasında olabilecek potansiyele sahip. Kocaeli okuyucusu da çok özel. Çünkü sadece kitap almakla kalmıyor, takip de ediyor”ifadesini kullandı.

 

KİTABINI İMZALADI

Sunucu Zahide Yetiş söyleşisinin ardından Postiga Yayınevi’nin düzenlediği imza gününde “Dinle Hayat Sana Fısıldıyor” isimli yeni kitabını okurları için imzaladı. Hayranları Yetiş’le fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑