parkinnn

Spor

Zirve çayı tek şekerli

Şekerpınar Gençler Birliği, Süper A’da zirveyi aynı puan ve averaj ile paylaştığı Mustafapaşa’yı bölge derbisinde, cezasından ötürü Dilovası’nda ağırladı. Rakibini 2-1 ile geçip zirveyi bu sefer tek başına ve puan farkıyla p

29 Eylül 2014 Saat: 11:29
Zirve çayı tek şekerli
Zirve çayı tek şekerli
Şekerpınar Gençler Birliği, Süper A’da zirveyi aynı puan ve averaj ile paylaştığı Mustafapaşa’yı bölge derbisinde, cezasından ötürü Dilovası’nda ağırladı. Rakibini 2-1 ile geçip zirveyi bu sefer tek başına ve puan farkıyla parselledi.

Süper Amatör Lig A Grubu’ndaki Gebze Bölgesi derbisinde gülen taraf Şekerpınar Gençler Birliği oldu. Haftaya eşit puan ve eşit averajla ilk iki sırada giren temsilcilerimiz Şekerpınar G.B ve Mustafapaşaspor, ev sahibinin cezasından ötürü Dilovası Şehit Nihat Karadaş Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mavi beyazlılar ilk yarısını 2-0 önde kapatıp son dilimde zorlandıkları müsabakayı 2-1 kazanıp zirvedeki yerini bu sefer tek başına ve puan farkıyla korumasını bildi. Şekerpınar Gençler Birliği maç genelinde rakibine karşı üstün bir oyun sergilerken farkı kaçıran taraf oldu. Saha içi doğal gerginlikler hariç çok dostane geçen maç aynı şekilde sona ererken maç bitiminde de taraflar birbirlerini kutladı.

İLK YARIDA 2-0’I BULDU

Şekerpınar G.B maçtaki ilk ciddi pozisyonunu 5’te buldu. Ferhat’ın ortaladığı topta Bora’nın şutu kaleci Mehmet’te kaldı. Mustafapaşa, 7 ve 9’da etkili geldi ama Oğuz’un vuruşları autu boyladı. 18’de Şekerpınar G.B’nin golü geldi. Emre’nin kullandığı serbest vuruşta kaleci Mehmet forvet hattından gelen ilk şutu çıkardı ama dönen topu Fatih ağlara gönderdi. Fatih iki dakika sonra yine ağları gördü ama ofsaytta yakalandı. 25’te Yalçın’ın uzaktan serbest vuruşunu Mehmet, 27’de Taner’in şutunu Selahattin çıkardı. 31’de Mustafapaşa mutlak golden oldu. Serbest vuruştan gelen topla altı pasta buluşan Oğuz’un şutunda kaleci Selahattin gole izin vermedi. 36’da Turgay’ın şutu direği Mustafapaşa direğini sıyırırken 40’da Hüseyin’in ortasında Bora ağlarını gördü ve skoru 2-0’a getirdi.

PAŞA’NIN GOLÜ DE ŞEKER’DEN

İlk yarısı 2-0 tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısının 40 dakikası sağanak yağış altında oynandı. Mustafapaşa ikinci devreye iki oyuncu değişikliği ile başlamasına rağmen rakibinin hakimiyetini kıramazken Şekerpınar G.Birliği birçok pozisyonu değerlendiremedi. Oyuna 46’ncı dakikada Oğuz’un yerine giren Mikail, 70’nci dakikadaki topu kapma mücadelesinde kaşı yarılınca yerini Mertcan’a bırakırken kaşının dikilmesi için hastaneye gönderildi. Mustafapaşa cılız kontra ataklardan 80’nci dakikaya kadar sonuç alamazken bu dakikada Murat İlyas’ın şutunda topu uzaklaştırmaya çalışan Yasin’in kendi kalesine attığı golle skor 2-1’e geldi. Son 10 dakikada Şekerpınar G.Birliği bu sefer skoru koruma telaşına girerken Mustafapaşa yüklenmeye başladı ama beraberlik golünü bulamadı. Bu sonuçla Şekerpınar G.Birliği averajla lider girdiği haftayı puan farkıyla lider kapatırken Mustafapaşa altı puanda kaldı.

ŞEKERPINAR G.BİRLİĞİ  2-1   MUSTAFAPAŞASPOR

Stat: Şehit Nihat Karadaş

Hakemler: Enes Kanpara, Ömer Karaman, Okan Oral.

ŞEKERPINAR G.BİRLİĞİ: Selahattin, Turgay, Fatih (Dk.82 Hasan), Süleyman, Hüseyin, Yasin, Bora, Yalçın, Ferhat (Dk.63 Erdi), Nihat (Dk.89 Ahmet), Emre.

Teknik Direktör: Hasan Hüseyin Köse.

MUSTAFAPAŞASPOR: Mehmet, Ömer Bilgin, Murat Çakır, Ramazan, Taner (Dk.46 Giray), Şenol, Oğuz (Dk.46 Mikail), (Dk.70 Mertcan), Caner, Murat İlyas, Orhan, Bülent.

Teknik Direktör: Ethem Kılıç – Selim Özkan.

Goller: Dk.18 Fatih, Dk.40 Bora, Dk.80 Yasin (kk)  (Şekerpınar Gençler Birliği)

Sarı kartlar: Dk.30 Fatih, Dk.41 Ferhat, Dk.75 Turgay, Dk.85 Yalçın (Şekerpınar G.Birliği). Dk.12 Murat İlyas, Dk.75 Şenol.

mustafapasa.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑