parkinnn

Güncel

Ali Kemal Aydın Veda etti

Ali Kemal Aydın 14 yıldır sürdürdüğü basınla buluşma toplantılarının 15’incisini dün akşam gerçekleştirdi.

12 Haziran 2020 Saat: 14:35
Ali Kemal Aydın Veda etti
Ali Kemal Aydın Veda etti

Her yıl Ramazan ayında gazetecilerle buluşan ve gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Aydın, koronavirüs nedeniyle toplantıyı ertelemişti. Aydın, basınla buluşma toplantılarının 15’inci ve sonuncusunda yine çarpıcı mesajlar verdi.Aydın ayrıca toplantıya davet ettiği Kişisel gelişim uzmanı Yazar Haluk Öztekin’in ‘Farkındalık’ isimli kitabını da gazetecilere dağıttı.

Geçmiş dönemde Gebze Ticaret Odası meclis üyeliği de yapan Ali Kemal Aydın, başarılı, çalışkan ve etkili bir meclis üyesi profiliyle hafızalarda yer tutmuştu.

Gebze için mücadele ettim

Gebzeli işadamı ve GTO eski meclis üyesi Ali Kemal Aydın, hem iş hem sosyal hayatta Gebze için mücadele ettiğini belirterek, “İş hayatımda ve ticaret odası meclis üyeliği dönemimde daha yaşanabilir bir Gebze için mücadele ettim. Gebze’nin sorunlarının çözümü için bu şehirde yaşayanların birlik-beraberliğinin, sahip çıkma ve sorgulama kültürünün önemli olduğunu vurguladım. İnsanlarla samimi duygu düşüncelerle ilişki kurmak bana hep can ve heyecan keyif vermiştir. Hayatım boyunca ben değil biz kavramının doğruluğuna inandım. Kontrolsüz güç güç değildir, her konuda dünya değişirken değişmeyeni bizim değiştirmemiz gerektiğine inanıyorum” dedi.

Siyasi partiler ve seçim sistemleri yenilenmeli

Ülkemizdeki genel sorunlara da değinen Aydın, “Tüm siyasi partiler ve seçim sistemi yenilenmelidir. TBMM, belediyeler, sanayi ve ticaret odaları, vakıf ve dernekler, SİAD’lar kanunlarının son kullanma tarihlerinin geçtiğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Gazetecilere ‘farkındalık’ kitabı hediyesi

Ali Kemal Aydın toplantıya ayrıca oğlu Ahmet ve kişisel gelişim uzmanı Haluk Öztekin’i de davet etti. Yazar Haluk Öztekin, Gebzelilere kısa bir sunum yaparken, toplantı sonunda ‘Farkındalık’ isimli kitabını da imzalı olarak hediye etti.Toplantıda söz alan gazeteciler de 15 yıl boyunca gazetecilerle bir araya gelen Ali Kemal Aydın’a teşekkür ederek toplantıların devamını dilediler.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Gebzeli İşadamı Ali Kemal Aydın 14 yıldır sürdürdüğü basınla buluşma toplantılarının 15’incisini dün akşam gerçekleştirdi.
Gebzeli İşadamı Ali Kemal Aydın 14 yıldır sürdürdüğü basınla buluşma toplantılarının 15’incisini dün akşam gerçekleştirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Ali Kemal Aydın 12.06.2020 22:52
Duygu ve Düşünce BİLGİ paylaşımınıza teşekkürler. SİZ varsanız BİZ varız. SELAMLAR – SEVGİLER…..
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑