parkinnn

Güncel

Aşevi için destek bekliyor

Çevresinde iyilik çalışmalarıyla tanınan Tuğba Nur Gürdap, kurmayı planladığı aşevi için hayırseverlerden destek bekliyor.

8 Haziran 2020 Saat: 13:38
Aşevi için destek bekliyor
Aşevi için destek bekliyor

Darıca 'da geçtiğimiz dönem Abdi İpekçi Mahallesi'nden muhtar adayı olan, Barış İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanlığını da yapan Gürdap, çevresinde iyilik meleği olarak adlandırılıyor. ''Komşum açken ben tok yatamam. Dar gelirli ailelere destek olmamız gerekir'' diyerek yola çıkan Tuğba Nur Gürdap, pandemi süresince de  hayırseverlerin katkılarıyla ihtiyaç sahiplerine 10 bin liralık maddi yardımlarda öncülük etti.

MUHTARLIK PROJEMDİ

Gürdap, yoksul ailelere sıcak iaşe vermeyi  çok istediğini söylerken , Gölge'ye hedefini dile getirdi. '' Çevremizde gerçekten sıcak bir yemeğe ihtiyacı olan insanlar var. Darıca'da bir aşevi kurmayı çok istiyorum. Şimdilik tek hedefim bu. Muhtarlığı kazansaydım bu projemi kesinlikle hizmete geçirecektim. Şu anda da buna yoğunlaştım. İhtiyaç sahiplerine günde üçöğün sıcak yemek sunmak istiyorum. Bu yönde hayırseverlerin desteğini bekliyorum. Elele verip aşevini faaliyete geçirelim. '' şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑