parkinnn

Magazin

AŞK, DENİZDEN GELDİ

GÖLGE- Gebze'nin tanınmış müteahhitlerinden , Gentaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Gencer Karataş 'ın oğlu Mete, gönlünü kaptırdığı dünyalar güzeli Elif Yusufoğlu ile rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi.

12 Temmuz 2021 Saat: 18:49
AŞK, DENİZDEN GELDİ
AŞK, DENİZDEN GELDİ

Ardahanlı iş insanı Erhan Yusufoğlu ve Ağcagül çiftinin kızları Elif, ''Aşk denizden çıkar'' dedirttircesin Mete ile düğün yerine denizden geldiler. Bayramoğlu'nda bulunan Serkan Yağcı Sporköy'de gerçekleşen muhteşem düğün töreni pandemi kurlalarına uygun olarak gerçekleşti. 250 seçkin davetlinin katıldığı düğüne tekleyle gelen Elif ve Mete çiftinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Birbirlerine çok yakışan genç çiftler dakikalarca dans ederek misafirlerin bol bol alkışını aldılar. Kuş sütünün eksik olduğu düğünde damat babası Gencer Karataş misafirlerle tek tek ilgilendi.
Geç saatlere kadar devam eden Elif ile Mete'nin düğününde misafirler yöresel müzik eşliğinde oyun alanını bir an olsun boş bırakmadılar.
Düğünde davetlilere hitaben konuşan müteahhit baba Gencer Karataş, '' Bu mutlu günümüze icabet ederek bizleri onurlandırdığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah'ıma şükürler olsun ki , dünyanın en güzel kızını bize gelin etti, prenses gelinimiz oldu. Ve çok gururluyum ki, Allah bize saygın bir aileyle dünür olmamızı nasip etti. Geldiğiniz için, mutluluğumuza ortak olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.'' dedi.
Diğer yandan Elif-Mete çiftinin balayı için Dubai'ye gidecekleri öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑