parkinnn

Güncel

Darıcalıların sevgilisi oldu

GÖLGE- Türkiye’nin yeni sisteme geçişinde , özellikle ‘Evet’’ kampanya sürecinde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Mücahid Vural, Darıcalıların sevgilisi oldu.

20 Nisan 2017 Saat: 13:14
Darıcalıların sevgilisi oldu
Darıcalıların sevgilisi oldu

Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Darıca Spor Başkanı Vural,  kampanyalara açık destek vererek aktif rol almıştı. Darıca Belediyesi’nin 16 Nisan öncesi gerçekleştirdiği ‘Diriliş Yürüyüşü’’nün de mimarlarından olan Vural , Başkan Karabacak’ın sağ kolu olarak biliniyor.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne giden yolda sergilediği performans ve çalışmaları  takdir gören Mücahid Vural, kendisini eleştiren muhaliflere  ise ‘’ Suskunluğum asaletimdendir, her lafa verilecek bir cevabım var.  Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye?’’ sözleriyle anlamlı cevap verdi.

DARICALILAR TAKDİR ETTİ

Diğer yandan , Mücahid Vural’ın performansını değerlendiren Darıcalılar , ‘’ Neymiş efendim Mücahid Bey devlet memuruymuş da kampanyalılara katılamazmış. Yok öyle bir şey. 16 Nisan Türkiye için tarihi bir gündü, ülkesini seven herkes bedenini taşın altına koydu ve referandumdan ‘Evet’ çıktı. Bu yolda ‘yok devlet memuru, siyaset yapamaz’ gibi laflar safsatadır. O zihniyet geride kaldı.  Yeni Türkiye oluşurken, yeni sisteme geçilirken , devletin memuru da işçisi de üzerine düşen görevi yaptı. Mücahid Vural bunun en yürekli örneğidir.’’ sözleriyle Vural’a destek verdiler.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑