parkinnn

Sağlık

Faruk Başaran'dan selam var

Bir süre önce tahlillerinin  pozitif çıkması nedeniyle Koronavirüs tedavisine alınan Gelecek Partisi (GP)Kocaeli İl Başkanı , Gebzeli iş insanı Ömer Faruk Başarandan iyi haber var. Evinde karantinaya alınan ve tedavisi gerçekleşen

5 Mayıs 2020 Saat: 15:53
Faruk Başarandan selam var
Faruk Başaran'dan selam var

Bir süre önce tahlillerinin  pozitif çıkması nedeniyle Koronavirüs tedavisine alınan Gelecek Partisi (GP)Kocaeli İl Başkanı , Gebzeli iş insanı Ömer Faruk Başaran'dan iyi haber var.

Evinde karantinaya alınan ve tedavisi gerçekleşen Başran'ın Koronavirüsü atlattığı ve sağlığına kavuştuğu öğrendildi.  Gölge'nin telefonla ulaştığı GP Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran , herşeyin yolunda olduğunu belirtirken sevenlerine  de Gölge aracılığıyla selam gönderdi.

 Başaran , ''Allah'a şükür sağlığımız yerinde.  Hekimlerimize teşekkür ediyorum. Ailemin ve dostlrımın bu süreçte büyük desteklerini gördüm. Özellikle  sevgili eşim Evrim Kırmızıtaş  Başaran'ın çok büyük manevi detekleri oldu. Koronayı atlattık. Bir süre daha çalışmalarımı evden yürüteceğim. Bütün dostlarıma, yol arkadaşlarıma sizlerin kanalıyla teşekkürlerimi sunuyorum, sağ olsunlarvar olsunlar. Herkese bol selamlar. '' şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑