parkinnn

Eğitim

Gebzeli Eczacılara, Gebze AmericanLIFE’tan İngilizce Kampanyası!

Gebze AmericanLIFE Dil Okulu ile Kocaeli Eczacılar Odası arasında imzalanan protokol kapsamında, Gebze ve diğer ilçelerdeki tüm Eczacılara, çalışanlarına ve 1.derece yakınlarına yönelik yabancı dil eğitim kampanyası başlatılmıştır.

23 Kasım 2016 Saat: 11:15
Gebzeli Eczacılara, Gebze AmericanLIFE’tan İngilizce Kampanyası!
Gebzeli Eczacılara, Gebze AmericanLIFE’tan İngilizce Kampanyası!

Kocaeli Eczacılar Odası Başkanı Sn. Ecz. Bilal Arpacı ve Gebze AmericanLIFE Kurucularından Sn. Mustafa Sedefoğlu’nun imzaladığı protokol kapsamında;

  • Gebze Eczacılar Odası’na kayıtlı tüm eczacılar ile çalışanları ve 1.derece yakınları için eğitimler, liste fiyatından %40 oranında indirimli olarak sunulacaktır. 
  • Kocaeli’nin diğer ilçelerinde de, o ilçedeki AmericanLIFE Şubeleri hizmet verecektir.
  • Eğitimler; 7-17 yaş çocuk ve gençler ile 18 yaş üstü yetişkinler için, Türk ve Yabancı Öğretmenler eşliğinde Genel İngilizce, İş İngilizcesi, Sınav İngilizcesi (YDS, TOEFL, TOEIC, IELTS, LYS-5, Hazırlık Atlama vs), Konuşma İngilizcesi, Bire Bir Özel İngilizce derslerini kapsamaktadır.
  • Kayıt yaptıran kişilerin, tüm AmericanLIFE Şubelerinde devam eden konuşma kulüp aktivitelerine,  ömür boyu ücretsiz katılım hakkı olacaktır.

 

AmericanLIFE Gebze Şubesi Hakkında;

Gebze merkezde, Cumhuriyet Meydanında bulunan Şubemiz, yenilenen binası, sınıflarısinema salonları ve kafeteryasıyla, keyifle eğitim görebileceğiniz ve vakit geçirebileceğiniz bir ortam sunmaktadır.

Anadili İngilizce olan Amerikalı, Kanadalı, İngiliz, Danimarkalı, Avustralyalı eğitmenlerimiz eşliğinde İngilizce ve yine benzer şekilde Almanca, Fransızca, Rusça, İspanyolca, Portekizce, Çince, Japonca, Arapça ve kabul gören diğer dilleri çok kısa sürede yabancı dil olmaktan çıkarabileceksiniz!

Sınıflarımız üst seviyede donanımlı teknolojik ve ergonomik koşullara göre dizayn edilmiş olup, yabancı dil eğitimine özel şekilde tasarlanmıştır. Maksimum 12 kişilik sınıflardaakıllı televizyon sistemi ile eğitmenlerimiz, anında internet ve video desteği ile istedikleri herhangi bir konuda her türlü bilgiye ulaşabilmektedirler.

Eğitmenlerimizin genel bilgi düzeyi üst seviyelerde olup, özel mesleki alanlarda da İngilizce eğitimi verebilecek durumdadırlar. Üniversite Akademik Personelinehavacılık mensuplarına, bankacılara, kuyumculara, turizm çalışanlarına yönelik, terzi usulü mesleki konuşma eğitimleri verilmektedir. Örneğin; Gebze Teknik Üniversitesi ile yaptığımız protokol kapsamında, Üniversite kampüsünde verdiğimiz konuşma derslerimizin konuları, genelde Öğretim Üyelerinin kendi ana uzmanlık alanlarından seçilmektedir; mikrobiyoloji, çevre, ekosistem ve küresel ısınma gibi bilimsel ders konuları tercih edilmektedir. Eğitmenlerimiz kişilerin ilgi alanlarına özel donanımla derslere katılması sayesinde, oldukça yüksek derecede verim alınmaktadır.

Şubelerimizde, tüm eğitmenlerimiz herkese eğitim vermemektedir. Örneğin; Çocuk gruplarında, uzmanlık alanı ve tecrübesi “Çocuk” olan öğretmenler ders vermektedirler. Çocuk psikolojisi konusunda sertifika almış ve bu konuda tecrübeli eğitmenlerimiz, hangi yaşta hangi oyun türleri ile daha etkin sonuçlar alındığını bilimsel düzeyde analiz ederek derslere girmektedir. Benzer şekilde sadece sınav odaklı eğitimlerimiz için, bu konuda yıllarca çalışmış ve sınav kazandırmış, kendi adına basılı kitabı olan, YDS, TOEFL, IELTS gibi sınavlarda uzman eğitmenlerimiz görev yapmaktadır.

Bunun dışında; Sadece üst düzey yönetici kadroları (CEOGenel Müdür Yardımcısı vs) için 4 kişilik VIP Eğitmen Kadromuz hali hazırda görev yapmaktadır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑