parkinnn

Spor

Gençleri yeni sahada görmek mutlulukların en güzeli

BAŞKAN BIYIK, DARICA KÜLTÜR MARTISPOR’UN SEZON AÇILIŞINA KATILDI

12 Eylül 2022 Saat: 14:27
Gençleri yeni sahada görmek mutlulukların en güzeli
Gençleri yeni sahada görmek mutlulukların en güzeli

Darıca Kültür Martıspor’un Nenehatun Amatör Spor Kompleksinde düzenlenen yeni sezon açılış törenine katılan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, söz verdiği gibi gençlere yakışan modern bir spor kompleksini hizmete açtıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kısa bir süre önce ilçedeki amatör spor kulüplerine modern bir ortamda antrenman ve maç yapma imkanı sağlaması amacıyla hizmete giren Nenehatun Ahmet Çalık Amatör Spor Kompleksi’nde Darıca Martı Kültür Spor’un sezon açılış programına katıldı. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın’ın da katıldığı programda genç sporcuların coşkusunu paylaşan Başkan Muzaffer Bıyık, spor kompleksi ve spor salonunu hakkında bilgiler de verdi.

DARICA’DA YILLARIN HAYALİ GERÇEKLEŞTİ

Sezon açılışı töreninde ilk olarak söz alan KASKF Başkanı Murat Aydın, Darıca’da Türkiye’ye örnek bir tesisin hizmete girdiğini belirterek Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti. Darıca’da yılların hayalinin gerçekleştiğini ifade eden Aydın, “25 yıldır hep konuşulan ama bir türlü yapılamayan bir iş gerçekleşti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık hem de bunu görev süresinin ilk 3 yılında yaptı. Gerçekten büyük bir iş başarıldı. Sporcularımızı çamurdan kurtardı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

SÖZÜMÜZÜ TUTTUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUM

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da seçim meydanlarında verdiği bir sözü tuttuğu için mutlu olduğunu kaydederek “Bir hayalim vardı. Kış günü burada soğukta çatısı akan soyunma odalarında duş almaya çalışan gençlerimize verdiğimiz sözü tuttuğumuz için çok mutluyum. Burasını tek başımıza yapmadık. Spor Bakanlığımız, Büyükşehir Belediyemiz ve Darıca Belediyesi olarak birlikte yaptık. Gençlerimizin daha modern şartlarda spor yapmaları her şeyden değerli. Darıca’mıza ve gençlerimize yakışan bir tesis oldu. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Kültür Martı Spor ilçemizin önemli kulüplerinden biri. Yeni sezonda kupalarla dolu başarılı bir sezon diliyorum” diye konuştu. Darıca Kültür Martıspor Başkanı Bülent Çoban da sezon açılışı öncesi kendilerini yalnız bırakmayan ve her zaman destek olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a amatör spor kulüplerine böyle modern bir tesis kazandırdığı için teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑