parkinnn

Ekonomi

Gentaş'tan ''Prestij '' Proje

GÖLGE- Gebze'de yaptığı modern konutlarla adından söz ettiren Gencer Karataş'ın Gentaş İnşaat'ı , yeni bir projenin daha temelini attı.

5 Mart 2020 Saat: 13:16
gölge gazetesi , gölge dergi , gencer karataş, gentaş inşaat , güncel gebze , haber, inşaat, son dakika haberler
Gentaş'tan ''Prestij '' Proje

''Bu proje şirketimizin prestij projesi olacak ''  diyen Müteahhit Gencer Karataş , ''İnşaat sektörünün durağan döneminde  bile Gentaş İnşaat olarak , yeni yapılar inşaa ediyoruz.  Bu , hem sektöre can vermek, katkı sunmak, hem de ülke ekonomimize destek olmaktır. '' dedi.

Köşklüçeşme Mahallesi  Yeni Bağdat Caddesi (minibüs yolu)  numara 172/A 'da ,  20 dairelik projelerinin temeline başlayan Gentaş İnşaat ,  Fatih Devlet Hastanesi'ni  bitişiğinde yer alan projeye ''Prestij '' ismini verdi.  Son derece modern mimariyle oluşturulacak  Gentaş'ın yeni projesinde yirmi dairenin yanı sıra 3 adet dükkan da yer alacak.

Gentaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Gencer Karataş, ''Tamamiyle öz kaynağımızla inşaa edeceğimiz projemiz , Gebze için de bir prestij olacak.  Mimarisi, görselliği , kullanacağımız en kaliteli inşaat malzemeleriyle Gebze'ye giren çıkan herkes inşaat sektörüne  yeni bir boyut kazandırdığımız görecek. Sektörün durağanlığına taze kan olmak, ülkemiz ekonomisine katkı sunmak, Gebze'de vatandaşlarımızın modern binada oturmaları için bu temeli attık. '' şeklinde  konuştu.

Özellikle Gebze  Gaziler mevkiinde çok sayıda bina inşaa eden Gentaş İnşaat'ın , halen aynı bölgede  bitme aşamasında olan başka bir projesinin yanısıra , İstanbul Kadıköy'de de bir AVM inşaatının  devam ettiği belirtildi.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Gencer Karataş 'Gentaş İnşaat'
Gencer Karataş 'Gentaş İnşaat'
Gencer Karataş 'Gentaş İnşaat'
Gencer Karataş 'Gentaş İnşaat'

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑