parkinnn

Güncel

Ahmet Davutoğlu'na 'Başbakan' koruması

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ardından bu görevi üstlenmesi beklenen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, “Başbakan” gibi korunuyor. Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlunun cuma namazı sonrası çekilen fotoğraf da bunu gözler önüne

22 Ağustos 2014 Saat: 16:44
Ahmet Davutoğlu'na 'Başbakan' koruması
Ahmet Davutoğlu'na 'Başbakan' koruması

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ardından bu görevi üstlenmesi beklenen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, “Başbakan” gibi korunuyor. Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu'nun cuma namazı sonrası çekilen fotoğraf da bunu gözler önüne seriyor.

Davutoğlu’na, dün Erdoğan’ın adaylığını ilan etmesinin ardından Ak Parti Genel Merkezi’nden ayrılırken kendisine Başbakan'ın yakın koruma ekibinin kullandığı jipler eşlik etti.

Davutoğlu’nun konvoyuna sinyal kesici jammer aracın da katıldığı görüldü.

HALEF-SELEF AYNI CAMİDE

ugün Başbakan Tayyip Erdoğan ile birlikte Cuma namazı için Hacıbayram Camii’ne giderken de Davutoğlu’nun koruma kalkanının genişlediği dikkat çekti.

Davutoğlu’nun etrafında sivil kıyafetleri, çelik yelekleri, otomatik silahları, tabancaları ve bellerindeki kemerlerinde bıçaktan gaz bombasına kadar farklı mühimmatlar bulunduran korumalar yer aldı.

Namazın ardından Erdoğan ve beraberindekiler, cami içinde vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Bu sırada cami imamının sık sık, "Saygıdeğer cemaati müslimin, lütfen sadece musafaha ile yetinelim, el öpmeyelim" uyarısında bulunması dikkati çekti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑