parkinnn

Güncel

Akademi Liseliler gençlik kampında dinlendiler

Akademi Lise öğrencileri uzun süren sınav maratonun ardından gençlik kamplarında stres attılar.

25 Ağustos 2016 Saat: 11:33
Akademi Liseliler gençlik kampında dinlendiler
Akademi Liseliler gençlik kampında dinlendiler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Gençlik Kampları, geçtiğimiz hafta Akademi Lise öğrencilerini ağırladı. Yoğun ders çalışma ve sınav temposunun ardından Yuvacık Aytepe mevkiinde, 1050 metre yükseklikte bulunan kampta gençler, şehrin gürültüsünden uzakta, doğada yaşamanın güzelliklerini tattılar. 

 

“GÜZEL BİR ORTAM VAR”

Akademi Lise’nin tüm etkinliklerinde faydalandıklarını söyleyen lise öğrencisi Betül Bayram; Boş zamanlarımızda gidip ders çalışabileceğimiz çok güzel bir ortamı var. Takıldığımız konuyu hocalarımızı soruyoruz. Ders çalışmanın haricinde arkadaşlarımızla vakit geçirip çeşitli aktiviteler yapma imkânı da buluyoruz. Akademi Lise’nin bize sunduğu imkânlardan birisi de gençlik kampları oluyor. Burada temiz hava ve doğa ile buluşuyoruz. Eğlenceli spor ve doğa etkinlikleri yapıyoruz ve doğada yaşamayı öğreniyoruz” şeklinde konuştu.

 

“DOĞAL GÜZELİKLERİN FARKINA VARDIK”

Akademi Lise’de çok faydalı ve güzel etkinlikler olduğunu söyleyen Yahya Kaptan Anadolu Lisesi öğrencisi Elvin Sena Kaya, dersler dışında farklı aktivitelerle de zaman geçirdiklerini belirtti. Büyükşehir Belediyesi’nin Gençlik Kampları ile ormanda temiz havanın ve doğanın farkına vardıklarını söyleyen Elvin Sena Kaya; “Burada internetten, teknolojiden uzak olduğumuz için doğal güzelliklerin farkına vardık. Kısa süreliğine de olsa temiz hava alıp zihnimizi dinlendiriyoruz. Bu doğal güzelliklerin içerisinde arkadaşlarımızla birlikte olmak da ayrı bir güzellik katıyor” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑