parkinnn

Güncel

BAKAN IŞIK'TAN ADAY OLURKEN YİNE SEÇİM VAADİ

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 26. Dönem milletvekili olabilmek için aday adaylık başvurusunu yaptı. Başvuru programında konuşan Bakan Işık, yine Cengiz Topel Havalimanı için seçim vaatlerinde bulundu

3 Eylül 2015 Saat: 11:12
BAKAN IŞIK'TAN ADAY OLURKEN YİNE SEÇİM VAADİ
BAKAN IŞIK'TAN ADAY OLURKEN YİNE SEÇİM VAADİ

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 26. Dönem milletvekili olabilmek için aday adaylık başvurusunu yaptı. Başvuru programında konuşan Bakan Işık, yine Cengiz Topel Havalimanı için seçim vaatlerinde bulundu



AKP’de 23 ve 24. Dönem milletvekili görevini üstlenen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 7 Haziran seçimlerinde yeniden aday gösterilerek 25. Dönem milletvekili olmuştu. 3. Dönem kuralının kalkması deneniyle Bakan Işık, 1 Kasım’da yapılacak olan erken seçimde 26. Dönem milletvekili olmak için başvurdu. İl binasında gerçekleşen aday adaylık başvuru programına İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, ilçe başkanları ve parti teşkilatı katılım gösterdi. Başkan Ceyhan, Bakan Işık’ın başvuru törenine davet mesajı atmadıkları söyledi ve buna rağmen duyup katılanlara teşekkür etti.

CEZALARI ALACAKLAR
İlk olarak konuşma yapan Başkan Ceyhan, ”Bakanımız da dahil tüm aday adaylarımız partimize gelerek başvuru yapıyor. CHP’nin başvurularını il başkanlığından almadığı süreçte bizim partimizde Sayın Bakanımız başta olmak üzere tüm aday adaylarımıza aynı eşitlik ile ağırlıyor. AKP bu seçimde Kocaeli’de kaybetmiş olduğu vekil ve daha fazlasını almak için çalışmalara devam edecek” ifadelerini kullandı.
Ardından söz alan Bakan Işık şöyle konuştu: “Terör olaylarına karışanlar hak ettikleri cezaları almaya devam ediyor. Ülkemizin bütün imkanları bu noktada yürütülerek çalışma sürdürülüyor. Terör örgütü artık hain tuzaklarla ile şehit etmeye devam ediyor. Rabbim ’den şehit polislerimize rahmet diliyorum”

GELENEĞE UYDUM
“Siyasetin temel amacı ülkeye hizmet etmektir. Siyasete başladığımızdan beri en temel önceliğimiz ülkemize hizmet etmek oldu. Kocaeli teşkilatlarından yetişmiş bir kardeşiniz olarak güzel hizmetlere imza attık. 7 Haziran’da 3. Dönem için başvurmuş ve genel merkez bize 1. Sırada yer vermişti. Ancak seçim sonucunda 1. Parti olmamıza rağmen hükümet kuracak vekil sayısına ulaşamadık. Şu an seçimin yinelenmesi sürecini yaşıyoruz. Bende Kocaeli teşkilatı geleneğine uyarak başvurumu parti binasından yaptım”

BAHÇELİ ENGEL OLDU
“7 Haziran seçimlerinde seçmenimizin verdiği mesajı parti olarak aldık. 1 Kasım’da yapılacak olan seçime bu mesajla doğrultusunda hazırlanacağız. Arzulanan beklenen AKP-MHP koalisyon kurulmasıydı ama Devlet Bahçeli’nin her şeye verdiği hayır tutumu buna engel oldu. Tüm teşkilatlar olarak erken seçime hazır bir teşkilat olacağız. 1 Kasım seçimlerinin şimdiden ülkemiz ve demokrasi açısından hayırlar getirmesini diliyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. 1 Kasım seçimlerinde 7 Haziran seçimlerinden daha iyi bit başarı elde edeceğiz”

UÇUŞLAR ARTACAK
“Operasyonlar için ‘AKP operasyonları’ ifadeleri gördüm. Bu yargı ile emniyetin verdiği bir talimat. Bu yargının, cumhuriyet savcısının ve hakimin verdiği karar doğrultusunda verdiği karardır. Bunu siyasi malzeme olarak değerlendirmeye katılmıyorum. Eğer suç varsa cezasının verilmesi bir hukuk gereğidir. Yapılanda hukuki bir işlemdir. Cengiz Topel’de uçuşların durdurulması hiçbir zaman olmadı. 5 Ekim ve sonrası ile kampanyasının hazırlıkları yapılıyor. Bun uçuşların durdurulmadı anlamına gelmiyor. Cengiz Topel bundan sonra güçlenerek halkımıza hizmet etmeye devam edecek. 2016 yılı içerisinde uçuş sayıları artacak”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑