parkinnn

Güncel

Başkan, ‘’Yaşadığınız hayatı yorumlayın’’

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İHL’yi ziyaret etti

24 Kasım 2015 Saat: 10:42
Başkan, ‘’Yaşadığınız hayatı yorumlayın’’
Başkan, ‘’Yaşadığınız hayatı yorumlayın’’

İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne konuk olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, burada öğrencilerle birlikte ders dinledi, öğretmenlerle hasbihal etti. Ülkemizin her meslekten potansiyel adaylarıyla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, “Yaşadığınız hayatı yorumlayın. Problemlerin farkında olan bireyler olarak yetişinki, geleceğimiz güvence altında olsun. Sizler bu ülkenin bilgili, donanımlı ve geleceğe yön veren isimler olacaksınız” dedi.

 

YAŞANTINIZ BOYUNCA ALDIĞINIZ DEĞERLERİ HİÇ KAYBETMEYİN

Okul müdürü Muhammet Kocakaya tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, “Sizlerden yaşantınız boyunca aldığınız değerler eğitimini hiç kaybetmemenizi istiyorum. Düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygılı yaklaşımdan hiç uzaklaşmayın. Bu eğitim mantığıyla hareket etmeniz halinde sizleri güzel bir gelecek bekliyor” şeklinde konuştu. İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleriyle de bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, okulu gezerek eğitim yuvasının son durumu hakkında detaylı bilgi aldı.

 

BU HAYATTA EN GÜZEL ESER, GÜZEL İNSAN YETİŞTİRMEK

Eğitimci kimliğiyle bu zamana kadar Kocaeli’de çok önemli projelere imza atan Başkan Karaosmanoğlu, “Öğretmenlik hayatımda çok sayıda öğrencilerim oldu. Onlarla yakından ilgilenmek ve hayata hazırlamak çok güzel bir duyguydu. Öğretmenlerimizin en güzel eseri, arkalarında güzel insan bırakmaktır. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak eğitmen kimliğimden kopmadan, okullarımıza ve öğrencilerimize her türlü desteği veriyoruz” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑