parkinnn

Sağlık

‘KALİTELİ SAĞLIĞIN ADRESİYİZ’

Konak Hastaneleri Gebze Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu, “Konak Hastaneleri grubu bölgenin bir değeridir. Kaliteli sağlık hizmeti sunmaya adamış hekimleriz” dedi

13 Ekim 2016 Saat: 16:33
‘KALİTELİ SAĞLIĞIN ADRESİYİZ’
‘KALİTELİ SAĞLIĞIN ADRESİYİZ’

Konak Hastaneleri Gebze Yönetimi düzenlediği basın toplantısıyla hastanenin hizmete girmesinin 1. yılı vesilesiyle bugün bir basın toplantısı düzenledi. Konak Hastaneleri Gebze’de düzenlenen basın toplantısına Konak Hastaneleri Gebze Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu, Genel Koordinatör Dr. Yahya Yazıcı, Başhekim Uzm. Dr. Musa Bostancıoğlu, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Ayla İlgün, İdari Direktör Halit Apak ve Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Metin Göklü katıldı. Toplantıda ilk olarak Konak Hastaneleri Gebze Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu bir konuşma yaparak, “Konak Hastaneleri Gebze olarak bir yıldır açıldık. Konak Hastaneleri grubu bölgenin bir değeridir. Kaliteli sağlık hizmeti sunmaya adamış hekimleriz. Bu hizmeti verirken halkı ve toplumu düşünerek veriyoruz. Kaliteli ve iyi sağlık bizim şiarımızdır. Bizler toplumun sağlık vicdanıyız. Tüm arkadaşlarımızı titiz bir şekilde seçiyoruz. Buradaki amaç da kaliteli hizmet sunmaktır” dedi.

 

ZORLU BİR SÜREÇTİ

Ardından konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Metin Göklü, “Birinci yılımızı doldurduk. Bir yıllık süreç zorlu bir süreçti. Bir yıl boyunca Gebze halkına hizmet vermek için büyük çaba sarf ettik. Kocaeli’nde toplam 4 hastanemizle hizmet veriyoruz. Gelecek ile ilgili planlarımız var. Bunları hayata geçirmek için sizlerinden gelen her türlü görüşe açığız. Yeni bir heyecan ve elemanlarla hizmetimizi sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

SAĞLINIZ İÇİN VARIZ

Genel Koordinatör Dr. Yahya Yazıcı ise yaptığı konuşmada, “15 gün önce hastanenin koordinatörü olarak görev başladım. Hayalimizi sizinle paylaşmak istiyorum. Halkımızın hastanesi olmak istiyoruz. Halkımızın sağlık hizmeti alması için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Sağlınız için varız diyoruz. Sağlıkta kalite deyince Konak’ın gelmesini istiyoruz. Güvenilir sağlığın adresi olacağız. Halkımız bize güvenecek. Sağlık ve hastane deyince ilk akla gelen hastane olmak istiyoruz. Buradaki ekibi hakla buluşturacağız. Hizmet için her şeyi yapmaya varız. Sağlıkta iyide yarış diyoruz. Diğer kurumlar bizim kardeş hastanelerimiz. Hep beraber iyi hizmet üretelim” dedi.

 

GEBZE’YE SAĞLIK KATTIK

Başhekim Uzm. Dr. Musa Bostancıoğlu, “Çocuk hastalıkları uzmanıyım. Bir yıldır Gebze’ye sağlık kattık ve katmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.  Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Ayla İlgün de Konak Hastaneleri olarak iyi olduklarını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑