parkinnn

Yaşam

Her gönüle taht kurdu

Siyasetin dışında, hayatın tam içinde yaşayan Nasrettin Bavaş.

2 Ekim 2019 Saat: 16:25
Her gönüle taht kurdu
Her gönüle taht kurdu

GÖLGE- ANAP'lı 1980'de  aktif siyaset yapan iş adamı Nasrettin Bavaş , o günden bugüne sosyal  yaşamında olduğu gibi iş hayatında da kazandığı güveni ayakta tutmasını bilen ender insanlardan biri. 

Anavatan Parti (ANAP) Gebze İlçe Başkanlığı  döneminde  siyasetin zirvesinde olan Nasrettin Bavaş, Gebze'de pek çok STK yönetiminde de görev aldı. Merhum Cumhurbaşkanı, ANAP kurucusu Turgut Özal ve eski genel Başkan Mesut Yılmaz'la  çalışan,  Kocaeli milletvekili  Bülent Atasayan  ve  dönemin il başkanı Sefer Ekşi ile  yakın dost olan Bavaş, siyasetten koptuktan sonra bir çok siyasi partiden teklif almasına karşın, yeniden siyasete dönmeme kararı aldı. 

Gebze'de Başaran ailesiyle de yakınlığı dikkat çeken Nasrettin Bavaş kırk yılı aşkın süredir Gebze'de yaşıyor.  Siyasette edindiği  deneyim ve kazandığı çevresini iş hayatına da yansıtan Bavaş, kurduğu ''Bavaş İnşaat'' firmasıyla dikkat çeken projelere de imza atıyor.

Gebze'de hemen herkes tarafından sevilip saygı gören Bavaş için, ''Her gönüle taht kurdu''' ifadesi kullanılıyor.  İnşaat sektöründe emin adımlarla ilerleyen Nasrettin Bavaş, kamuoyunun kendisine gösterdiği ilgi karşısında  mütevaziliğini korurken, '' Asıl olan insandır. Bizler bugün varız yarın yokuz. Siyasi koltuk kimseye baki değildir. Siyasetin en verimli olduğu Özal döneminde merhumla çalışmanın ayrıcalığını, gururunu yaşadım. Şimdi siyasetten uzak, ticaretimizle ve STK faaliyetlerimizle yine Gebzelilere, hemşehrilerime katkı sunmaya çalışıyorum. Benim için en önemli şey, sokağa çıktığımda aldığım onlarca selam, gördüğüm sevgi. Bu bana yetiyor. İnsan sevgisinden daha büyük sermaye olamaz. '' şeklinde konuşuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑