Spor

EROL SELAMET YILLAR SONRA KANDIRA GB SPOR ‘UN MAÇINI YÖNETTİ

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kandıra Gençlerbirliği, hazırlık maçında komşu Komşu ilçe Şile takımlarından Ağvaspor’u sahasında konuk etti.

24 Eylül 2026 Saat: 17:38
EROL SELAMET YILLAR SONRA KANDIRA GB SPOR ‘UN MAÇINI YÖNETTİ
EROL SELAMET YILLAR SONRA KANDIRA GB SPOR ‘UN MAÇINI YÖNETTİ

Takım kaptanları maç öncesi seramonide birbirlerine çiçek takdim ederek yeni sezonda birbirlerine başarı dilediler.
Yağmurlu havada oynanan müsabaka çekişmeli geçti.
Yağmurlu havaya rağmen seyirciler ve protokol takımları yalnız bırakmadı
Şile belediye başkan vekili Sacit Terzi ‘de maçı tribünden takip etti.
Dostluk çerçevesinde oynanan müsabaka Batuhan Güven,Taha Bartu Bulut,İsmail İrvaşa golleri ile Kandıra Gb spor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Müsabaka Trio 82 Gebze Master hakem ekibinden Erol Selamet-Süleyman Kaya-Yusuf Emre Şentürk tarafından yönetildi.
Bir zamanlar Kocaeli bölgesinin en zor maçlarının 1 numaalı hakemi Erol Selamet uzun bir aradan sonra Kandıra ‘da maç yönetti.İzleyenler ve teknik ekip ve sporcular Selamet’in yönetiminden çok memnun kaldı.
Kandıra Gb spor teknik direktörü Yusuf Örengül takımının oyunundan çok memnun kaldığını, çıkışlarının gün be gün artarak devam edeceğine vurgu yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑