parkinnn

Güncel

Kamuran Akbay malikleriyle buluştu

Gebzede inşaat sektörünün dev ismi Kamuran Akbay, Vadipark projesinde ev sahibi olan maliklerle bugün bir araya geldi ve çok önemli açıklamalarda bulundu.

13 Ekim 2019 Saat: 17:28
Kamuran Akbay haberleri , Gölge Gazetesi ,
Kamuran Akbay malikleriyle buluştu

GÖLGE- Gebze'de inşaat sektörünün dev ismi Kamuran Akbay, Vadipark projesinde ev sahibi olan maliklerle bugün bir araya geldi ve çok önemli açıklamlar yaptı. 

KAÇAK GÖÇEK DEĞİLİM


Tatlıkuyu Mahallesi'nde 96 daireden oluşan Vadipark'ta hak sahibi olan almış malikle bir araya geldiği yemekli toplantıda konuşan Akbay, ''Ben kaçak-göçek değilim. Allah'a şükür dimdik ayaktayım, he sabah saat beşte şantiyelerimdeyim.''' dedi.


İnşaatı hızla devam eden Vadipark projesini maliklere gezdiren, soruları da cevaplayan ve yol haritalarını anlatan Kamuran Akbay, çalışmalar hakkında bilgiler verdiği konuşmasında , hakkında çıkarılan ''Battı, bitti'' şeklindeki spekülasyonlara da cevap vererek hak sahiplerini aydınlattı. Akbay '' Ben devlet terbiyesi ile yetişmiş, devlet terbiyesi almış 17 yıllık müteaahitim. Gebze'de 100'ün üzerinde bina yaptım. Gebze'de A sınıfı olan tek müteahhitte benim. Yap-sat'tan önce devlet deneyimim, devlet terbiyem var. Silivri Ceazevi'nin yirmibeşbin metre karelik inşaatını yapan insanım. Bugüne kadar h,ç yalan söylemedim, söylemem. Hiç bir maliki kandırmadım, kandırmam. Bu ne benim kişiliğime , ne de devlet terbiyeme sığar. Ancak üzülerek görüyorum ki, özellikle bu projeye ortak olmuş, ama hiç ödeme yapmamış bir insan , ismini vermek istemiyorum ayıp olmasın, sosyal medyada , grupta ileri geri konuşuyor, bizi rencide etmeye çalışıyor. Oysa herşey ortada, bakın herşey gözünüzün önünde. '' şeklinde konuştu.


Akbay'ın bu konuşması sırasında bir malik söze girerek, ''Arkadaşlar ben Kamuran Bey'e sonuna kadar imnanıyorum, güveniyorum. Bakın bir ay önce de buraya geldik, inşaat bu şekilde miydi.? Şimdi kaç kat çıkılmış, sığınak yapılmış, otopark yapılmış. '' diyince bir çok malikte destek sözleri verdi.

TAPU MÜJDESİ


Vadipark projesinde malikleriyle bir araya gelen Gebze'nin önde gelen ismi Kamuran Akbay, her sabah beşte şantiyelerde olduğunu, mimar olması dolaysıyla da herşeyi çok sıkı takip ettiğini, daha sonra şirketine geçip oradan yönlendirmeler yaptığını belirtirken, '' İnşallah bir kaç gün içinde tapukarınızı alacaksınız. İnşaat bitmeden herkes tapularına kavuşacak. 5-6 ay içinde de bende sizinle birlikte bu sitede oturacağım, Vadipark'a taşınacağım , hepimiz komşu olacağız. Hayat başlayacak burada. '' şeklinde konuştu.


Akbay, geçtiğimiz günler Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü ziyaret ederek ruhsat konusunu görüştüklerini ve onlarında kendilerine yardımcı olduğunu vurgulayarak Başkan Büyükgöz'e teşekkür etti. Kamuran Akbay, kendisinin kaçak göçek olmadığını bir kez daha dile getirdikten sonra maliklerin sorularını yanıtladı. Toplantıda Akbay'a destek ve düzenli ödeme kararı çıktı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑