parkinnn

Siyaset

Kamuran Akbay'a federasyondan önemli ziyaret

Aktif siyasete gireceği yönünde net mesajlar veren iş insanı Kamuran Akbay'a hemşerilerinden tam destek geldi.

28 Şubat 2022 Saat: 12:00
Kamuran Akbay , Ağrılılar , Tuzla, Ağrılılar, Federasyon
Kamuran Akbay'a federasyondan önemli ziyaret

Kocaeli'den sonra İstanbul'da da devasa projeleri hayata geçiren Akbay, geçtiğimiz ay Ankara'da şimdilik ismini açıklamadığı popiler bir siyasi partinin genel başkanıyla bir araya gelmiş ve Akbay'ın milletvekili adaylığı netleşmişti. Genel başkan bizzat milletvekili adayı olması için Kamuran Akbay'a teklif sunmuş ve tokalaşmışlardı.
TUZLA'DA BİR ARAYA GELDİLER
Bu haberin duyulmasından sonra Akbay'a, Ağrılı hemşerilerinden büyük destek gelmeye başladı. Önceki gün babası vefat eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'a evinde taziye ziyaretinde bulunan Kamuran Akbay, daha sonra İstanbul Tuzla'daki ofisinde Ağrılı hemşerilerini ağırladı.
BAŞKANLARLA BİR ARAYA GELDİ
Ağrı Dernekler Konfederasyonu Başkanı Mustafa Acar ile Ağrı Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Mirza, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akbay'ı ziyaret ettiler. Bir saati aşkın süren ziyarette güncel siyaset ve ticaret konuşulurken her iki başkan da, Kamuran Akbay'ın siyasette girecek olmasından duydukları memnuniyeti dile getirip tam destek sözü verdiler.
AKBAY'A İNANCIMIZ TAMDIR
Gölge'nin edindiği özel bilgilere göre oldukça samimi geçen görüşmede; ''Saygın ve işinde çok başarılı bir hemşerimizin siyasette olması, hizmete büyük ölçekte bakması manasına gelir. Kamuran Bey'in başarıları ve tanınmışlığı had safhadadır. Bilgili, eğitimli, donanımlı ve inşaat sektöründe marka olmuş bir hemşerimizin siyaseten de ülkemize, bölgemize ve halkımıza katma değerler kazandıracağınına inancımız tamdır. Sayın Akbay'ın siyasi arenadaki pozisyonunu memnuniyetle karşıladık. '' şeklinde görüş birliği ortaya çıktı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑